Škoda Karoq Sportline Teknologji

Dera e bagazhit me hapje automatike

Nëse i keni duart e zëna për momentin, derën e bagazhit mund ta hapni dhe ta mbyllni automatikisht me këmbë. Pedali virtual nën automjet ju mundëson funksionimin pa prekje të derës së bagazhit.

Škoda Karoq Sportline Teknologji

Ganxha tërheqëse

Gjithmonë gati: Ganxha tërheqëse e rrotullueshme Karoq mund të zhbllokohet lehtësisht duke përdorur një çelës elektrik që ndodhet në bagazh, prandaj është gati të largohet nga rimorkioja pa mund.

Škoda Karoq Sportline Teknologji

Ndriçimi i brendshëm LED

Ndriçimi i brendshëm LED i jep automjetit një pamje të freskët. Shiritat e hollë LED në dyert anësore dhe në kroskot krijojnë një atmosferë të veçantë pas perëndimit të diellit dhe mund të zgjidhni nga dhjetë ngjyra të ndryshme. Ndriçimi mund të kontrollohet lehtësisht përmes sistemit të infoargëtimit. Mund të përshtatni ngjyrat dhe intensitetin sipas gjendjes suaj të humorit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore