Škoda Karoq Sportline Clever Details

Mbështetëse e krahut të pasëm në qendër me mbajtëse filxhani

Mbështetësja qendrore e krahut ofron hapësirë për ruajtjen e shisheve 0,5-litërshe.

Škoda Karoq Sportline Clever Details

Mbështetëse e krahut qendror me ndarje ruajtëse

Dyfishon kënaqësinë: Si shoferi ashtu edhe pasagjeri para do të kënaqen me hapësirën praktike të magazinimit në mbështetësen qendrore të krahut përpara. Pajisjet tuaja elektronike tuaja mund të ruhen në mënyrë të sigurt në hapësirën e gjerë të ruajtjes ose mund ta përshtatni atë me mbajtëset e pijeve dhe monedhave, për më shumë organizim.

Škoda Karoq Sportline Clever Details

Telefonbox

Kutia praktike e telefonit përpara levës së marsheve përforcon sinjalin e aparateve tuaj celularë. Këtu smartfoni karikohet gjatë udhëtimit pa lidhje me tel (karikim në mënyrë induktive).

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore