Karoq Sportline LIDHSHMËRIA

Škoda CONNECT

Shërbimet online të Škoda Connect ju ofrojnë shërbime navigimi dhe informimi, opsionin për të kontrolluar funksionet e automjetit nëpërmjet smartfonit si dhe mundësinë për të komunikuar me qendrën e servisit të Škoda-s. Funksioni i telefonatës urgjente është pjesë përbërëse e kësaj veçorie.

Karoq Sportline LIDHSHMËRIA

HOT BUTTONS

Butoni i kuq SOS në të djathtë telefonon për ndihmë të menjëhershme kur përfshiheni ose jeni dëshmitar në një aksident të rëndë rrugor. Në rast defekti, mund të kontaktoni qendrën e servisit duke shtypur butonin qendror. Nëse dëshironi informacion, butoni në të majtë ju lidh me linjën e informacionit të Škoda-s.

Karoq Sportline LIDHSHMËRIA

SMARTLINK

Falë SmartLink (MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto) mund të përdorni me siguri smartfonin tuaj gjatë udhëtimit përmes sistemit të infoargëtimit. Kjo vlen edhe për aplikacionet e zgjedhura në smartfonin tuaj të cilat janë certifikuar për përdorim në automjete dhe kompatibël me MirrorLink™, Apple CarPlay dhe Android Auto.

Karoq Sportline LIDHSHMËRIA

DY LIDHJE USB

Škoda Karoq Sportline ka si pajisje standarde, dy porta USB-je për lexuesit e jashtëm të multimedias dhe media të memorizuar (çelës USB).

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore