Škoda Karoq Sportline Offroad

Drejtimi i të gjitha rrotave

Për sistemin me të gjitha rrotat aktive shërben friksioni i komanduar në mënyrë elektronike. Shpërndarja e fuqisë në transmisionin e aksit të pasmë kryhet automatikisht në mënyrë që avantazhet e diferencialit para të përdoren në kushte normale rruge, ndërsa sistemi me të gjitha rrotat aktive të përdoret
në terren të vështirë.

Škoda Karoq Sportline Offroad

Ndihmësi Offroad

Me modalitetin inteligjent Offroad, që mund të përdoret me shpejtësi deri në 30 km/h, keni nën kontroll edhe terrenin më të vështirë. Sistemi Offroad përshtat karakteristikat e motorit, sistemet e asistencës dhe kontrollin elektronik të stabilizimit për kushtet ekstreme. Funksionet e aktivizuara shfaqen në ekranin e sistemit të infoargëtimit.

Škoda Karoq Sportline Offroad

Modeli Offroad

Me modalitetin inteligjent Offroad, që mund të përdoret me shpejtësi deri në 30 km/h, keni nën kontroll edhe terrenin më të vështirë. Sistemi Offroad përshtat me një klikim karakteristikat e motorit, sistemet e asistencës dhe kontrollin elektronik të stabilizimit për kushtet ekstreme. Funksionet e aktivizuara shfaqen në ekranin e sistemit të infoargëtimit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore