Škoda Karoq Sportline Lehtësia e parkimit

Ndihmë parkimi

Me asistentin e parkimit, mund të parkoni lehtësisht në hapësirat më të ngushta. Ai ndihmon për gjetjen e një hapësire të përshtatshme parkimi dhe parkon mjetin duke kontrolluar gjerësinë dhe gjatësinë e hapësirës së parkimit në mënyrë automatike. Hapësirat e vendparkimit që shtrihen paralelisht me rrugën duhet të jenë vetëm 60 cm më të gjata se automjeti.

Škoda Karoq Sportline Lehtësia e parkimit

Ndihmë parkimi

Kamera ecjes mbrapsht ndodhet në dorezën e derës së bagazhit dhe ofron komoditet dhe orientim gjatë futjes dhe daljes nga parkimi. Zona mbrapa automjetit shfaqet në ekranin e sistemit të infoargatimit dhe sistemi tregon korsinë bazuar në gjerësinë e automjetit.

Škoda Karoq Sportline Lehtësia e parkimit

Sistemi për parkim

Sistemi ju paralajmëron për rrezikun e përplasjes me pengesa gjatë procesit të parkimit. Për këtë, ai përdor të dhënat e sensorëve, parametrat e ecjes dhe këndin e kthimit të timonit.

Škoda Karoq Sportline Lehtësia e parkimit

PIKA E ZONES "AREA VIEW"

Dëshironi të dini ekzaktësisht se çfarë ndodh përreth automjetit tuaj në çdo kohë? Me sistemin "Area View" mund të shihni të gjithë zonën përreth automjetit nga disa kënde në ekranin e infoargëtimit, të kapura nga lentet me kënd të gjerë të kamerave të montuara në pjesën e përparme e të pasme si dhe mbi pasqyrat e jashtme.

Škoda Karoq Sportline Lehtësia e parkimit

Asistent për manovrimit të rimorkios

Dëshironi të blini një karavan por nuk jeni të sigurt me manovrimin mbrapsht? Asistenti i ri i manovrimit të rimorkios merr kontrollin kur ecni mbrapsht ngadalë me një rimorkio ose karvan. Ju mjafton vetëm të vendosni se ku dëshironi të manovroni, kur të filloni dhe ku të ndaloni. 

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore