Škoda Karoq Sportline Komforti

Kontroll automatik i distancës

Sistemi i kontrollit të shpejtësisë me rregullatorin automatik të distancës matin distancën dhe shpejtësinë përkatëse të automjeteve përpara (rangu i funksionimit nga 25 deri 160 ose 210 km/h për kutitë manuale të shpejtësisë dhe nga 0 deri në 160 ose 210 km/h për automjetet me kuti shpejtësie duale DSG) dhe sigurojnë që të mund të caktoni distancën nga automjeti që keni përpara.

Škoda Karoq Sportline Komforti

Njohja e shenjës së trafikut

Kamera multifunksionale dhe sistemi i navigimit bashkëpunojnë për të njohur disa shenja trafiku dhe i shfaq ato në panelin e instrumenteve.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore