Škoda Karoq Scout Komfort

KESSY

Në mbështetësen e përparme të krahut ka një hapësirë të gjerë ruajtjeje e cila ju lejon të mbani pajisjet tuaja elektronike në siguri. Hapësira magazinuese është e pajisur me një mekanizëm të kthyeshëm në njërën anë ju lejon të mbani pijet dhe monedhat, ndërsa në anën tjetër vendosjen e objekteve më të mëdha.

Škoda Karoq Scout Komfort

Ndriçimi i brendshëm LED

Ndriçimi i brendshëm LED është një pajisje standard për Karoq Scout. Në varësi të humorit tuaj, ambienti i brendshëm mund të zhyten në një ndriçim me efekte të ndryshme. Mund të zgjidhni deri në dhjetë ngjyra të ndryshme ndriçimi.

Škoda Karoq Scout Komfort

Tavani panoramik

Tavani i madh panoramik me mbrojtje ndaj diellit, është pjesë e pajisjeve opsionale dhe lejon futjen e një sasie të madhe drite në brendësi. Një sasi e ekuilibruar drite dhe ngrohtësisë depërton në brendësi përmes xhamit të errësuar.

Škoda Karoq Scout Komfort

Xham me ngrohje

Ata që parkojnë shpesh automjetin jashtë, do ta vlerësojnë shumë xhamin me ngrohje. Fije shumë të holla shpërndahen në mënyrë uniforme mbi të gjithë xhamin e përparmë për një ngrohje efikase. Akulli i shkrirë mund të hiqet lehtësisht me pastruesit e xhamave.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore