Škoda Karoq Scout Teknologji

Dera e bagazhit me hapje automatike

Nëse i keni duart e zëna për momentin, derën e bagazhit mund ta hapni dhe ta mbyllni automatikisht me këmbë. Pedali virtual nën automjet ju mundëson funksionimin pa prekje të derës së bagazhit.

Škoda Karoq Scout Teknologji

Ganxha tërheqëse

Gjithmonë gati: Ganxha tërheqëse e rrotullueshme Karoq mund të zhbllokohet lehtësisht duke përdorur një çelës elektrik që ndodhet në bagazh, prandaj është gati të largohet nga rimorkioja pa mund.

Škoda Karoq Scout Teknologji

Kruajtës akulli

Për xhamat e akullt, pastruesja e akullit e fshehur tek kapaku i mbushjes së karburantit është pikërisht ajo që ju duhet. Në dy cepat e poshtme të pastruesit të akullit integrohet matësi nga 2 mm i thellësisë së vijëzimeve të gomave. Kështu mund të kontrolloni lehtësisht gjendjen e gomave dhe të zbuloni në kohë se kur ato nuk përmbushin kërkesat ligjore.

Škoda Karoq Scout Teknologji

Ndarëse çadre

Škoda Karoq Scout është e pajisur me një ndarëse çadre të ndodhur nën sediljen e pasagjerit para.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore