Škoda Kamiq Hapësira e bagazhit

Kati i ndryshueshëm i ngarkimit

Dyshemeja variable e ngarkesës lehtëson ngarkimin dhe zvogëlon lartësinë e pragut në bagazh. Kjo e lehtëson ngarkimin dhe shkarkimin. Më shumë hapësirë magazinimi fshihet poshtë.

Škoda Kamiq Hapësira e bagazhit

Kati i ndarjes së bagazhit mund të përdoret në të dy anët

Shtroja e bagazhit mund të përdoret në të dyja anët (tapet/plastikë) dhe mbron dyshemenë e bagazhit nga gjithçka.

Škoda Kamiq Hapësira e bagazhit

Rrjetat

Rrjetat ofrojnë më shumë fleksibilitet në bagazh dhe bëjnë të palëvizshme objektet e lira.

Škoda Kamiq Hapësira e bagazhit

Grep mbajtje

Varëset në anë ndihmojnë që çantat e blerjeve të mos përmbysen gjatë udhëtimit, ose sigurojnë që pajisjet tuaja sportive të transportohen në mënyrë të sigurt.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore