Škoda Kamiq Hapësira e magazinimit

Ndarja e magazinimit në mbështetësen qëndrore të përparme

Mbështetësja qendrore e krahut, ka një ndarje për organizim praktik, e cila është lehtësisht e arritshme për shoferin dhe pasagjerin para.

Škoda Kamiq Hapësira e magazinimit

Ndarja e syzeve

Falë ndarjes së syzeve mbi pasqyrën qendrore, syzet e diellit i keni pranë dorës kur t'ju nevojiten.

Škoda Kamiq Hapësira e magazinimit

Mbajtëse shishesh përpara

Ndarja e bollshme e dyerve ofron hapësirë për një shishe 1,5-litërshe.

Škoda Kamiq Hapësira e magazinimit

Mbajtëse shishesh në pjesën e pasme

Nëse keni etje, një pije freskuese mund të vendoset në mënyrë të lehtë e të sigurt në mbajtësen e shisheve në pjesën e pasme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore