Škoda Kamiq Siguria

5 yje NCAP

Kamiq u vlerësua me rezultatin maksimal me pesë yje në testin e kryer nga Programi Evropian i Vlerësimit të Automjeteve të Reja (Euro NCAP). Kjo e bën atë Crossover-in tonë të parë më të sigurt në kategorinë e vet.

Škoda Kamiq Siguria

9 Airbags

Kamiq ofron një nivel të lartë sigurie pasive me deri nëntë airbag-ë dhe mbrojtje proaktive të pasagjerit.

Škoda Kamiq Siguria

Telefonatë urgjence

Butoni i kuq i telefonatës urgjente bën menjëherë telefonatë urgjente nëse jeni viktimë e një aksidenti të rëndë dhe tregon vendndodhjen dhe gjendjen e automjetit. Gjithashtu, mund të shtypni vetë butonin e telefonatës së urgjencës në çdo kohë, nëse është e nevojshme.

Škoda Kamiq Siguria

Sistemet e ndihmës së shoferit

Kamiq kompakt është ndërtuar në platformën më të fundit. Kjo i mundëson asaj t'ju ofrojë sisteme asistence dhe sigurie si për shembull kontrollin automatik të distancës (ACC) ose mbrojtjen proaktive të pasagjerit që më parë njiheshin vetëm për klasat më të larta të automjeteve, gjithashtu edhe tek Kamiq.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore