ŠKODA FABIA Clever Details

Mbajtësi universal

A keni menduar ndonjëherë se si mund të fiksoni në mënyrë të sigurt gjatë rrugës një celular apo një MP3-Player? Atëherë këto mbajtëse "Simply Clever" janë zgjidhja e duhur për ju, që t'i keni gjithmonë të arritshme e të sigurta pajisjet tuaja multimediale me vlerë, pavarësisht kthesave të forta.

ŠKODA FABIA Clever Details

Rrjeta në sediljet e përparme

Në rrjetat e magazinimit në pjesët anësore të sediljeve të përparme mund të përshtaten të gjitha sendet personale të cilat pasagjerët e FABIA-s mund t'i arrijnë në çdo kohë, të tilla si celulari dhe kuleta.

ŠKODA FABIA Clever Details

Mbajtësja e mbeturinave

Mbetjet e një molle, letrën e karameles, biletën e parkimit.. ku do t'i hidhni? Fëmijët janë ekspertët e grumbullimit të mbeturinave gjatë udhëtimit. Prandaj ŠKODA ofron një zgjidhje që është "Simply Clever" dhe tepër e dobishme: një kontejner i vogël mbetjesh që i bashkohet xhepit magazinues të derës së pasagjerit dhe që mund të hiqet lehtësisht për t'u zbrazur. Përveç kësaj, aty mund të vendoset edhe në një shishe 1,5 litra.

ŠKODA FABIA Clever Details

Mbajtësi i biletave në mbrojtësen e diellit.

Me mbajtësin e biletave në mbrojtësen e diellit në anën e shoferit të FABIA-s, kartën e abonimit të karburantit, një foto dhe shumë gjëra të tjera i keni gjithmonë tek dora.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore