Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Lidhja ŠKODA FABIA

SmartLink

ŠKODA FABIA dhe smartfoni juaj lidhen tashmë në rrjet në mënyrë të përsosur. Me anë të sistemit SmartLink, të gjitha aplikacionet kompatibël pasqyrohen në ekranin e radios dhe mund të përdoren nëse janë të certifikuara për përdorim në automjete. Me anë të funksionit SmartGate, e lidhni smartfonin apo tabletin tuaj me automjetin për të marrë informacion interesant mbi ekonominë e karburantit, dinamikat e ecjes dhe të dhëna të tjera.

Lidhja ŠKODA FABIA

ŠKODA Connect – SOS Button

Lidhja FABIA përfshin një linjë SOS. Ky sistem telefonimi në rast emergjence aktivizohet duke shtypur butonin e kuq në tavan mbi sediljet e përparme.

Lidhja ŠKODA FABIA

SmartGate

Ndihuni si në shtëpi, edhe kur jeni në rrugë: Me anë të aplikacionit SmartGate, lidhni smartfonin apo tabletin tuaj me automjetin për të marrë informacion interesant mbi harxhimin e karburantit, dinamikat e ecjes dhe të dhëna të tjera.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore