ŠKODA FABIA Infotainment

Radio Blues

Sistemi i muzikës "Blues" ka një radio me 12 vende memorizimi dhe një portë karte memorieje SD. Një portë AUX dhe USB ndodhet në konsolën qendrore.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sistemi i muzikës "Swing"

Qoftë këngë fëmijësh, muzikë pop, rok apo muzikë klasike, sistemi i muzikës "Swing" shkurton udhëtimet e gjata për çdo pasagjer. Ai është i pajisur me një radio, 18 vende memorizimi, një antenë duale, një portë karte memorie SD dhe një portë AUX e USB.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sistemi i muzikës "Bolero"

Sistemi i muzikë Bolero ka një ekran me ngjyra dhe me prekje me funksionin multi-touch, me funksionin e fshirjes dhe sensorë afrimi. Portat AUX e USB si dhe porta e kartës së memories SD ofrojnë një larmi opsionesh për leximin e muzikës së preferuar. Sistemi pa duar me Bluetooth mund të përdoret po ashtu gjatë drejtimit të automjetit.

ŠKODA FABIA Infotainment

Navigatori Amundsen

 Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra e me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensor afrimi. Përveç kësaj, një portë audioje Line-In, një portë USB-je dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 e WMA.

ŠKODA FABIA Infotainment

Paketa e zërit "ŠKODA Surround"

Transformo FABIA-n tënde në një sallë koncerti. Sistemi ŠKODA Surround me një prodhues audioje lider, ka gjashtë altoparlantë. Dy altoparlantë virtualë mund të aktivizohen në pjesën e përparme dhe të pasme nëpërmjet një softueri të posaçëm. Sistemi ofron gjithashtu një efekt impresionues nënvuferi virtual.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore