Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA FABIA Mbrojtja e mjedisit

Motorët

Në çfarëdo rasti, mund të mbështeteni tek besueshmëria e jashtëzakonshme dhe efikasiteti energjetik i të gjithë motorëve tanë modernë.

ŠKODA FABIA Mbrojtja e mjedisit

Start-Stop-System

Ekologjikë: Sistemi "ndiz-fik", i standardizuar tek të gjithë motorët e FABIA-s, kursen karburantin duke e fikur automatikisht motorin në shpejtësi boshe. FABIA madje u përgjigjet situatave të ndryshme të paracaktuara për të rritur më tej efikasitetin e karburantit.

ŠKODA FABIA Mbrojtja e mjedisit

Rrotat

Një rezistencë e pakët në rrotullimin e gomës së FABIA-s ju ndihmon të kurseni karburant.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore