Škoda Fabia Simply Clever

Hapësira e magazinimit

Një vend ku mund të gjeni rafte, mbajtëse dhe xhepa magazinimi, kudo dhe kurdo që të keni nevojë. Një ëndërr në sirtar? Dëshirë tjetër? Jo, Fabia.

Skoda Fabia Simply Clever

Mbajtësja e mbeturinave

Mbetjet e një molle, letrën e karameles, biletën e parkimit.. ku do t'i hidhni? Fëmijët janë ekspertët e grumbullimit të mbeturinave gjatë udhëtimit. Prandaj Skoda ofron një zgjidhje që është "Simply Clever" dhe tepër e dobishme: një kontejner i vogël mbetjesh që i bashkohet xhepit magazinues të derës së pasagjerit dhe që mund të hiqet lehtësisht për t'u zbrazur. Përveç kësaj, aty mund të vendoset edhe në një shishe 1,5 litra.

Škoda Fabia Simply Clever

Kompartamenti i magazinimit në derën e përparme

Arritje e shpejtë: Tek dyert e përparme ka një hapësirë për vendosjen e jelekut të ndihmës ose ushqimin. 

Škoda Fabia Simply Clever

Fshirëse akulli në kapakun e serbatorit të karburantit

Një detaj i mrekullueshëm "Simply Clever, i cili është shumë praktik gjatë ditëve me ngricë. Tani nuk është më nevoja të kontrolloni gjithë makinën për të gjetur fshirësen e akullit. Fshirësja e akullit në kapakun e serbatorit të karburantit është gjithmonë e arritshme kur ju nevojitet.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore