Siguria Škoda Fabia

Fabia me pesë yje

Fabia bindi Euro NCAP Crashtest me sistemet e saj inovative të asistencës. Këtu mund të përmendim përveç gjashtë airbag-ëve, edhe detaje të tjera sigurie, me të cilat mund të ndjeheni gjithmonë të sigurt në rrugë.

Siguria Škoda Fabia

Asistenti radar ballor

Duke përdorur një funksion radari në parakolp, funksioni ndihmës "Frontradar" paralajmëron me një sinjal vizual dhe akustik (në ekranin Maxi-DOT) për një rrezik të afërt. Në se shoferi nuk reagon me këtë sinjal, sistemi fillon një proces frenimi në mënyrë që të zbusë pasojat.

Siguria Škoda Fabia

Deri në gjashtë Airbag-ë

Airbag-ët në ndërveprim me rripin e sigurisë janë projektuar kryesisht për të parandaluar që trupat e pasagjerëve të mos bien në kontakt me pjesët e ngurta të automjetit, ose të paktën të zbutin pasojat e një kontakti të tillë.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore