Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Individualizimi ŠKODA FABIA

Një automjet me shumë fytyra.

Vlerat e brendshme të FABIA-s do t'ju frymëzojnë, sidomos koncepti i brendshëm tërësisht i ri, koncepti i ngjyrës i jashtëzakonshëm apo inovacionet teknologjike si sistemi i info-argëtimit.

Përzgjedhja e Disqeve ŠKODA FABIA

Disqe 15" me kapak DENTRO

Përzgjedhja e disqeve ŠKODA FABIA

Disqe aliazhi MATO 15"

Përzgjedhja e disqeve ŠKODA FABIA

Disqe aliazhi MATONE 15"

Përzgjedhja e disqeve ŠKODA FABIA

Disqe aliazhi ROCK 16"

Përzedhja e disqeve ŠKODA FABIA

Disqe aliazhi ANTIA 16"

Përzgjedhja e disqeve ŠKODA FABIA

Disqe aliazhi të bardha ANTIA 16"

Përzgjedhja e disqeve ŠKODA FABIA

16" Leichtmetallfelgen ANTIA schwarz

Përzgjedhja e disqeve ŠKODA

Disqe aliazhi CAMELOT 17"

Përzgjedhja e disqeve ŠKODA FABIA

Disqe aliazhi CLUBBER 17"

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore