Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Dizajni ŠKODA FABIA

Vlerësimi "Red Dot" për dizajnin

Dizajn ŠKODA FABIA

Dizajn modern dhe dinamik

Është makinë e përsosur për të gjithë ata që nuk duan të humbasin vëmendjen e dëshiruar edhe me një makinë të vogël. Dizajni i saj modern dhe dinamik tërheq vëmendjen e kujtdo.

Dizajni ŠKODA FABIA

Mprehtësia

Sipërfaqja nën derën e pasme ka një përkulje të veçantë që ndihmon për kontrast mes dritës e hijes dhe krijon një pamje optike më të gjerë.  Forma tipike C e fenerëve të pasmë të ŠKODA-s theksohet nga një shirit i zi.  Dy trekëndëshat e mprehtë në pjesën e pasme krijojnë një lidhje optike mes fenerëve dhe derës së pasme.  

Dizajni ŠKODA FABIA

Pamja perfekte

Linja tornado e theksuar shtrihet në të gjithë automjetin dhe krijon një ndërveprim kontrasti të dritës e hijes në pjesën anësore të automjetit.  Silueta e qartë e dritareve anësore përcaktohet nga linjat e format e drejta dhe krijon një njësi të pavarur.  Çatia e FABIA-s vjen lehtësisht e pjerrët në pjesën e pasme dhe harqet e gomës kanë një kontur të fuqishëm.  

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore