Skoda Enyaq RS iV

Cockpit digjital

Tek Skoda Enyaq iV, paneli i instrumenteve është gjithmonë i dizenjuar si Cockpit digjital. Ai ka një monitor dixhital me ngjyra 5,3 inç me konfigurimet e mëposhtme të ekranit: Bazë, navigator, sistemet ndihmëse dhe ekrani "Mirupafshim". Nëpërmjet një butoni në timon, mund të kaloni nga një konfigurim tek tjetri.

Skoda Enyaq iV

Kuti telefonike me funksion karikimi induktiv

Telefonbox është një hapësirë për ruajtjen e celularit në konsolën qendrore dhe ofron lidhje të qëndrueshme të telefonit me rrjetin edhe kur mbulimi i valëve është i dobët. Me telefonbox mund të karikoni smartfonin tuaj nëpërmjet standardit pa tel Qi.

Skoda Enyaq RS iV

Portat USB-C dhe priza e rrymës

Lajme të mira! Tani e tutje, zënkat për porta USB dhe priza energjie do të marrin fund. Sepse tek Skoda Enyaq iV nuk ka mungesë të këtyre lidhjeve. Pasagjerët e pasmë kanë në dispozicion të tyre dy porta USB-C dhe një prizë 230 V.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore