Skoda Enyaq RS iV

Xhepa për Smartphone

Xhepat mbas mbështetëses së sediljeve para janë ideale për ruajtjen e gjithfarë sendesh. Megjithatë, janë shumë të mëdhenj për smartfonët e vegjël. Prandaj, tek Enyaq iV ka një xhep të vogël shtesë që është perfekt për telefonat e pasagjerëve të pjesës së pasme.

Skoda Enyaq RS iV

Mbajtëse shisheje para dhe mbrapa

Udhëtimi duket sikur zgjat shumë kur të gjithë kanë etje. Dhe pikërisht për këtë arsye, në panelet e dyerve para dhe mbrapa janë integruar mbajtësit e shisheve 1,5-litërshe. Aty shishja ruhet në mënyrë të sigurt, nuk shtypet dhe e ke pranë kur të nevojitet.

Skoda Enyaq RS iV

Hapësira e tërheqjes nën timon

Uleni në timon, duke mbajtur në duar një biletë parkimi e sende të tjera të vogla dhe vrisni mendjen ku t'i vendosni për t'i pasur gjithmonë pranë, por që të mos humbasin në ndarjet më të mëdha të ruajtjes? Pikërisht për këto situata ekziston një ndarje e hapshme në anën e majtë poshtë timonit.

Skoda Enyaq RS iV

Ndarja e magazinimit nën tastierën qendrore

Për herë të parë për një Skoda, nën konsolën qendrore ndodhet një ndarje ruajtjeje praktike prej 11,4 litrash.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore