Skoda Enyaq RS iV Clevere Details

Hapësirë për ruajtjen e çadrës

Skoda Enyaq iV ka një ndarje çadre tek dyert e përparme, si dhe një çadër në derën e shoferit, në rast se befasoheni nga shiu gjatë udhëtimit. Një çadër opsionale është e disponueshme edhe për ndarjen e dytë të ruajtjes.

Škoda Enyaq iV Clevere Details

Warnwestenhalter

Me siguri jeni udhëzuar nga stafi i sigurisë së avionëve se jeleku i shpëtimit ndodhet nën sedijen tuaj, apo jo? Tashmë, tek Škoda kemi zhvilluar një version rrugor, në përputhje me filozofinë «Simply Clever». Ndonëse ky jelek nuk fryhet, gjatë natës, sipërfaqja e tij dritë reflektuese mund t'ju shpëtojë jetën. E ruajtur në mënyrë të sigurt në ndarje të veçantë në dyert e përparme dhe të pasme, jelekët merren shpejt dhe lehtë kur nevojiten.

Škoda Enyaq iV Clevere Details

Elektrische Kindersicherung

Përdorimi i bllokueseve mekanikë të dyerve të pasme për sigurinë e fëmijëve kërkon njëfarë vëmendje të vazhdueshme nëse udhëtoni herë me fëmijë dhe herë me të rritur. Mund të aktivizoni dhe çaktivizoni elektronikisht bllokuesit e sigurisë së fëmijëve për dyert e pasme nga sedija e shoferit, nëse është e nevojshme.

Škoda Enyaq iV Clevere Details

Klapptische

Pajisje opsionale janë tavolinat praktike të palosshme me mbajtëse gotash të integruara mbas mbështetëses së sediljes së përparme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore