Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Hapësira e bagazhit ŠKODA CITIGO

Hapësira e bagazhit

Kompakt dhe i gjerë - Dy veti kontradiktore, ndonëse të kombinuara në përsosmëri tek CITIGO.

Hapësira e bagazhit ŠKODA CITIGO

Vend i ngushtë dhe shumë hapësirë

Edhe bombola në bagazh për gazin natyror mund të jetë shumë kërkuese. Me vëllimin e tij mbi mesatar, CITIGO është i duhuri dhe i habit të gjithë ata që nuk dëshirojnë që miqtë e tyre të qëndrojnë si bagazhe pranë depozitës së karburantit.

Hapësira e bagazhit ŠKODA CITIGO

Ndenjëset e palosshme

Ndenjëset e pasme me mbështetëse që palosen i japin automjetit pesëdyersh edhe më tepër fleksibilitet. Kjo mundëson transportimin e sendeve më të gjata.

Hapësira e bagazhit ŠKODA CITIGO

Ganxhat fiksuese në bagazh

Kush kërkon në CITIGO një ganxhë fiksuese, gjen në bagazhin e tij katër të tilla, veçanërisht të dobishme për varjen apo vendosjen e çantave.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore