Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Komoditeti ŠKODA CITIGO

Timoni

Zgjedhjen e bëni ju! - Tek pajisja standarde e CITIGO është timoni me tre shufra me përshtatje lartësie. Për shoferët sportivë, ofrojmë timon me tre shufra si dhe levë marshash e levë të frenave të dorës prej lëkure.

ŠKODA CITIGO Komfort

Radio Blues

Radio "Blues" me lexues CD-sh dhe portë karte memorie SD.

Komoditeti ŠKODA CITIGO

Asistenti i frenimit emergjent City

Sensori i asistentit të frenimit emergjent City, në varësi të kohës dhe situatës në trafik, nëpërmjet shtypjes automatike të frenave, mund të reduktojë forcën e përplasjes e madje ta mënjanojë tërësisht atë.

Komoditeti ŠKODA CITIGO

Sistemi i ajrit të kondicionuar

Me CITIGO, ju mund të shijoni fllad të freskët në ditët më të nxehta të verës. Sistemi eficient i ajrit të kondiconiuar i kontrolluar manualisht, është i pajisur me filtra për polenet dhe aromat.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore