Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Hapësira ŠKODA CITIGO

Baxha panoramike

Baxha elektrik, panoramike dhe e hapshme nuk është vetëm një element i veçantë dizajni, por ofron edhe një pamje unike.

Hapësira ŠKODA CITIGO

Mbajtësi i gotës

Për pasagjerët e etur, mbajtësja e gotave në konsolën qendrore është lehtësisht e arritshme nga çdo sedilje.

Hapësira ŠKODA CITIGO

Ganxha e palosur

Çantat janë të mirë siguruara me ganxhën e palosur në dorezën e kroskotit.

Hapësira ŠKODA CITIGO

Vend për të gjithë.

Të gjitha dyert janë aq të gjera sa mund të hyni e të dilni lehtësisht, ose të fusni lehtësisht valixhet e mëdha.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore