ŠKODA CITIGO Clever Details

Ganxha e palosur

Çantat janë të mirë siguruara me ganxhën e palosur në dorezën e kroskotit.

ŠKODA CITIGO Clever Details

Xhepat praktikë

Xhepat praktikë që ndodhen në anët e mbështetëseve të përparme shërbejnë për të vendosur lehtësisht sendet e vogla.

ŠKODA CITIGO Clever Details

Mbajtësja e gotës

Për bashkudhëtarët e etur, mbajtësja e gotave në konsolën qendrore është lehtësisht e arritshme nga çdo sedilje.

ŠKODA CITIGO Clever Details

Xhepi i kroskotit

Xhepi i kroskotit ofron hapësirë për hartat e rrugës, laptopët, syzet e diellit dhe çfarëdo tjetër që dëshironi ta keni me vete.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore