Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA CITIGO Infotainment

Radio Blues

Radio "Blues" ka një CD player si dhe një slot për kartën e kujtesës SD. Kjo do të thotë që gjithmonë keni në dispozicion pjesët tuaja të preferuara gjatë udhëtimit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore