Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Clever Interior ŠKODA CITIGO

Mbajtësja universale

Smartfoni apo lexuesi juaj i MP3 udhëton i sigurt në mbajtësen universale. 

Clever Interior ŠKODA CITIGO

Mbajtësi i gotës

Për udhëtarët e etur, mbajtësja e gotës në konsolën qendrore arrihet lehtësisht nga çdo ndenjëse. 

Clever Interior ŠKODA CITIGO

Çadra

Clever Interior ŠKODA CITIGO

Mbajtësja e gotës

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore