Dimensionet ŠKODA CITIGO

Një siluetë që premton shumë hapësirë.

Konturi anësor i automjetit tregon një dizajn inteligjent me kofano të shkurtër dhe hapësirë të gjerë pasagjerësh - një nga vlerat bazë të markës ŠKODA. Linja e pjesës së poshtme të dritares është lehtësisht zbritëse dhe përforcon pamjen dinamike të CITIGO. Një ndëraks i gjatë dhe një zgjatim minimal nga gomat sigurojnë raporte të mira dhe sjellje perfekte drejtimi në qytet. 

Dimensionet ŠKODA CITIGO

Komoditeti

Pajisjet tona komfort dhe teknologjitë tona të zgjuara janë pikërisht për një qëllim: të keni gjithmonë ndjesi të mirë në çdo udhëtim falë nivelit të lartë të sigurisë.  Për drejtuesit sportivë ofrojmë, për shembull, një timon lëkure me tre shufra duke përfshirë dorëzën e levës së marshave dhe frenave të dorës prej lëkure.  

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore