Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Dizajn ŠKODA CITIGO

Dizajn

Dikush me një hedhje syri mendon: "Kjo duhet të jetë ŠKODA". Dizajni i pa gabueshëm dhe plot vetbesueshmëri me grilë të vijëzuar radiatori me kornizë kromi, dritare të gjera e drita të mprehta e bën CITIGO-n një anëtar krenar të familjes ŠKODA".

Dizajn ŠKODA CITIGO

Dimensione Kompakte

CITIGO ripërcakton mundësitë e një makine qyteti - dimensionet kompakte të jashtme dhe pjesa e brendshme me hapësirë tepër bujare për katër persona të rritur. Me një mundësi të mirë manovrimi dhe komfort në drejtim,  CITIGO mund të bindë në thuajse të gjitha situatat e jetesës. 

Dizajn ŠKODA CITIGO

Kjo duhet të jetë ŠKODA

Mund ta vini re me një hedhje syri: Ja një ŠKODA e vërtetë. Dizajni i këtij automjeti qyteti tregon karakteristikat tipike të markës. Ai të impresionon nga sipërfaqet e mirëmodeluara, linjat precize, konturet e qartë dhe dritaret anësore të gjera.  Shprehur në një mënyrë të thjeshtë: CITIGO që me një hedhje syri duket i zgjuar, tërheqës dhe kompakt. 

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore