Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA

CITIGO

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

Shoqëruesi juaj trendy në qytet

6 arsyet pse: ŠKODA CITIGO

1

Dizajni

Dizajni i tij i jashtëzakonshëm e bindës me logon e re ŠKODA dhe grilën e kromuar të radiatorit e bëjnë CITIGO automjet të përkryer për qytetin. Kompakt, i shkathët dhe ekonomik. Këto veti të mrekullueshme e karakterizojnë makinën e vogël trendy.

6 arsyet pse: ŠKODA CITIGO

2

Dimensionet

Përjetoni përdorimin optimal të automjetit deri në milimetrin e fundit.

6 arsyet pse: ŠKODA CITIGO

3

Disqet

Për CITIGO-n tuaj, zgjidhni një nga shumëllojshmëritë e kapakëve të rrotave për ta bërë automjetin tuaj më individual.

6 arsyet pse: ŠKODA CITIGO

4

Siguria

"Safety first" është gjithmonë motoja jonë në ndërtimin e automjeteve. Sidomos në qytet me trafik ec-e-ndalo kërkohet një koncept sigurie i mirë menduar. Prandaj, ŠKODA CITIGO ofron disa karakteristika shtesë krahas kërkesave bazë të sigurisë.

6 arsyet pse: ŠKODA CITIGO

5

Clever Interior

CITIGO mund të transportojë gjithçka. Dëshironi të merrni pajisjet tuaja të sportit? Thjesht palosni mbështetësen e sediljes së pasagjerit dhe keni gati 1,8 metra hapësirë për objekte të gjata.

6 arsyet pse: ŠKODA CITIGO

6

Aksesorë

Me aksesorët origjinalë të ŠKODA-s, ju mund t'i jepni CITIGO-s stilin tuaj personal dhe t'i theksoni cilësitë e jetesës që janë më të rëndësishme për ju në automjetin tuaj.

Infotainment

"T'ju bëj një xhiro?" Kjo është pyetja që do t'u bëni më shpesh miqve e familjarëve tuaj. Sepse do të dashuroheni me ngarjen e CITIGO-s tuaj. Radioja "Blues" ka një lexues CD-je si dhe një portë karte memorie SD. Mbajtësi universal siguron që telefoni apo MP3-Player-i juaj të udhëtojnë në mënyrë të sigurt.

Motorët

1.0 TSI Benzinë

60 PS Fuqia
3,7 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 5-Raporte
96 g/km Emetimet e CO2
162 km/h 14,4s

1.0 TSI Benzinë

60 PS Fuqia
3,7 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 5-Raporte ASG
95 g/km Emetimet e CO2
162 km/h 16,7s

CITIGO e re.