Operating company / Responsible for content

Porsche Austria GmbH & Co OG
Großhandel ŠKODA Österreich
Louise-Piëch-Straße 2
5020 Salzburg

Fon: 0662/4681-0

info(kwfat)skoda(kwfdot)at

Commercial register number

39755p

Register court

Landesgericht Salzburg

Court

Wirtschaftskammer Salzburg

VAT identification number

ATU 34242904

Data handling register number

0088412

Të gjithë imazhet, tekstet dhe prezantimet e tjera të paraqitura në këtë website, korrespondojnë me programin e shitjes austriak ŠKODA në kohën e përgatitjes dhe janë informacione jo-detyruese ..

 

Programi dhe të gjithë pjesët e tij të tilla si të dhënat dhe imazhet janë të mbrojtura nga copyright. Çdo përdorim përtej kufijve të ngushtë të së drejtës së autorit është e papranueshme dhe përgjegjësi ndiqet  penalisht. Kjo vlen në veçanti për dublimet, përkthimet, mikrofilmimet dhe përpunimin në sistemet elektronike.

Përdorimi i fotove lejohet vetëm për përdorim personal. ŠKODA AUTO a.s. Ka në pronësi marka tregtare të regjistruara. Të mbrojtura në veçanti janë ŠKODA Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Yeti, Kodiaq, Superb, Roomster, etj