Yeti Outdoor për të lundruar në natyrë.
Yeti Outdoor për të lundruar në natyrë.
Yeti Outdoor për të lundruar në natyrë.
Yeti Outdoor për të lundruar në natyrë.

ŠKODA Yeti Outdoor e re

Largohuni nga zyra, largohuni nga qyteti, largohuni nga e përditshmja. ŠKODA Yeti do t'ju ofrojë emocion si në rrugë të asfaltuara edhe në rrugë të panjohura.  Ndërkohë që ŠKODA Yeti e re me dizajnin e saj elegant premton rehati dhe përshtatshmëri në qytet, versioni Offroad Yeti Outdoor shfaq anën e fuqishme dhe robuste. Të dyja janë eksperte të vërteta terreni, të cilat falë sistemit me katër rrota aktive dhe sistemit ndihmës Offroad mund t'ju drejtojnë në çdo destinacion.

Karakteristika

Momente të veçanta për ju të dy

Tavani panoramik elektrik prej xhami  është i pajisur me një xham të lyer, i cili redukton transmetimin e dritës dhe të nxehtësisë. Kulmi mund të ngrihet lart ose të shtyhet mbrapa, duke siguruar kështu një Open-Air-Feeling.

I mbrojtur në pjesën anësore

Airbag-ët anësorë të vendosur në pjesët anësore të ndenjëseve të para mbrojnë shpinën dhe kraharorin e shoferit dhe pasagjerit të parë në rast përplasjeje anësore.

Kur dëshironi më shumë hapësirë

Fronti mbështetës i ndenjëses së pasagjerit të parë mund të paloset për të mundësuar dhe për të lehtësuar transportin e sendeve të gjata.

Çfarë është VarioFlex

Në rrugën drejt një baze të caktuar ose në rrëmujën e xhunglës së një qyteti të madh, hapësira e magazinimit nuk është kurrë e mjaftueshme.

Hapësira më e madhe

Hapësira mund të jetë e ndryshme sipas dëshirës suaj vetëm me disa pozicionime. Pra, gjithmonë ka shumë vend për idetë tuaja.

Praktike si vetë jeta

Hapësira e ngarkesës ka një vëllim nga 405 deri 1.760 litra. Pra, çdo gjë ka vendin e vet: nga blerjet me kuti paketimi deri tek bagazhet për udhëtimet e gjata.

2-3-4-5 ndenjëse

Me pak lëvizje pozicionesh, Yeti bëhet nga mjet me 5 ndenjëse, në mjet me 4, 3 ose 2 ndenjëse.

Momente të veçanta për ju të dy

Tavani panoramik elektrik prej xhami  është i pajisur me një xham të lyer, i cili redukton transmetimin e dritës dhe të nxehtësisë. Kulmi mund të ngrihet lart ose të shtyhet mbrapa, duke siguruar kështu një Open-Air-Feeling.

I mbrojtur në pjesën anësore

Airbag-ët anësorë të vendosur në pjesët anësore të ndenjëseve të para mbrojnë shpinën dhe kraharorin e shoferit dhe pasagjerit të parë në rast përplasjeje anësore.

Kur dëshironi më shumë hapësirë

Fronti mbështetës i ndenjëses së pasagjerit të parë mund të paloset për të mundësuar dhe për të lehtësuar transportin e sendeve të gjata.

Çfarë është VarioFlex

Në rrugën drejt një baze të caktuar ose në rrëmujën e xhunglës së një qyteti të madh, hapësira e magazinimit nuk është kurrë e mjaftueshme.

Hapësira më e madhe

Hapësira mund të jetë e ndryshme sipas dëshirës suaj vetëm me disa pozicionime. Pra, gjithmonë ka shumë vend për idetë tuaja.

Praktike si vetë jeta

Hapësira e ngarkesës ka një vëllim nga 405 deri 1.760 litra. Pra, çdo gjë ka vendin e vet: nga blerjet me kuti paketimi deri tek bagazhet për udhëtimet e gjata.

2-3-4-5 ndenjëse

Me pak lëvizje pozicionesh, Yeti bëhet nga mjet me 5 ndenjëse, në mjet me 4, 3 ose 2 ndenjëse.

Karakteristikat standarde

Karakteristika të tjera

Bi-Xenon me AFS

Fenerët me drita Bi-Xenon AFS (sistem i përshtatjes së ndriçimit frontal) rregullojnë intensitetin e dritës në pjesën ballore të makinës me situatën aktuale në ecje dhe kështu kontribuojnë në sigurinë tuaj. Si masë sigurie shtesë përmendim funksionimin e fenerëve të mjegullës si drita lakuese.

Katër rrota aktive dhe kuti shpejtësie automatike DSG 

Kutia automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e një kutie shpejtësie manual dhe me atë automatike. Ky sistem mundëson një forcë tërheqëse pa ndërprerje në ndezje. Përshpejtimi i shkëlqyer, funksionimi optimal i motorit dhe konsumi i leverdishëm i karburantit janë karakteristika të tjera të favorshme. DSG ofrohet si një kuti shpejtësie me 6 ose 7 marshe. 

Syri i tretë

Me kamerën e instaluar në pjesën e pasme të automjetit kontrollohet zona mbrapa mjetit dhe tregohet rruga e duhur për parkim të sigurt. Gjerësia e automjetit merret po ashtu në konsideratë.

Kohë për një pushim

Yeti e dallon nëse keni qendruar para timonit për një kohë të gjatë.  

Kalë ose karavan

Në vendin e rimorkiatorit mund të ngarkohen pesha deri në 2100 kg në varësi të llojit të motorit.

Bi-Xenon me AFS

Fenerët me drita Bi-Xenon AFS (sistem i përshtatjes së ndriçimit frontal) rregullojnë intensitetin e dritës në pjesën ballore të makinës me situatën aktuale në ecje dhe kështu kontribuojnë në sigurinë tuaj. Si masë sigurie shtesë përmendim funksionimin e fenerëve të mjegullës si drita lakuese.

Katër rrota aktive dhe kuti shpejtësie automatike DSG 

Kutia automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e një kutie shpejtësie manual dhe me atë automatike. Ky sistem mundëson një forcë tërheqëse pa ndërprerje në ndezje. Përshpejtimi i shkëlqyer, funksionimi optimal i motorit dhe konsumi i leverdishëm i karburantit janë karakteristika të tjera të favorshme. DSG ofrohet si një kuti shpejtësie me 6 ose 7 marshe. 

Syri i tretë

Me kamerën e instaluar në pjesën e pasme të automjetit kontrollohet zona mbrapa mjetit dhe tregohet rruga e duhur për parkim të sigurt. Gjerësia e automjetit merret po ashtu në konsideratë.

Kohë për një pushim

Yeti e dallon nëse keni qendruar para timonit për një kohë të gjatë.  

Kalë ose karavan

Në vendin e rimorkiatorit mund të ngarkohen pesha deri në 2100 kg në varësi të llojit të motorit.

Galeria