SI SHKOI FUNDJAVA JUAJ
SI SHKOI FUNDJAVA JUAJ
Frymëzim i pastër kudo, kur ju jeni në lëvizje
SI SHKOI FUNDJAVA JUAJ
SI SHKOI FUNDJAVA JUAJ
Frymëzim i pastër kudo, kur ju jeni në lëvizje

ŠKODA Yeti

Allrounder-i kompakt

Habitati i tij i zakonshëm janë rrugët emocionuese në qytet. Besojini! Me pamjen e tij elegante, Yeti është një shoqërues plot stil.

ŠKODA Yeti Outdoor

Nisuni drejt një aventure të re

Ai e tregon rezultatin e vërtetë në autostrada dhe rrugë fshati. Në sajë të pamjes së jashtme dinamike, parakolpit dhe prapakolpit robust dhe sistemit të fuqishëm me katër rrota aktive, ju mund të pushtoni çdo terren.