Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë.
Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë.
Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë.
Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë.

Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë.

Dizajni dinamik plotëson pjesën e brendshme me shumë klas. Superb i ri limuzinë dhe Combi plot klas dhe pasion.

Në sajë të sistemit gjithëpërfshirës të sigurisë dhe shumë zgjidhjeve të zgjuara, udhëtimi juaj do të kthehet në një argëtim. Përveç kësaj, Superb i ri ka një hapësirë të pabesueshme, si për shoferin e për pasagjerët, ashtu edhe për bagazhet.

 

E gjithë paketa di si t'ju bëjë për vete: dinamika, dizajni i kristaltë, teknologjia e sofistikuar dhe niveli i lartë i rehatisë e bëjnë atë ŠKODA-n më të mirë të të gjithë kohërave. Binduni vetë për Superb-in e ri. Që tani e gjeni pranë bashkëpunëtorit tuaj ŠKODA.

ŠKODA Superb e re. Moderne dhe plot emocione. Fillimi i një epoke të re.

ŠKODA Superb takon Red Bull Flying Illusion

Tema "Hapësirë" është ajo që e lidh Superb Combi-n e ri me spektaklin impresionues "Red Bull Flying Illusion" nga data 11 deri 13 dhjetor 2015. Aty zhduken kufijtë midis realitetit dhe iluzionit. Mos është loja e përbashkët e Breakdance dhe projektimit ajo që ushqen ndjenjën e hapësirës? Zbulojeni vetë! Më shumë informacione gjeni në: flyingillusion.redbull.com. 

Biletat i gjeni në: http://flyingillusion.redbull.com/at/de/termine-und-ticketsose vizitoni faqen tonë të Facebook-ut www.facebook.com/skodaATdhe merrni pjesë në lojë për të fituar. Me pak fat, ju do të fitoni bileta për "Red Bull Flying Illusion". Suksese!

 

 

 

Përjetoni Superbin e ri në 3D

Përshtypje nga Salloni i Makinave Gjenevë

Me shumë klas: e sofistikuar, elegante, dinamike dhe moderne

Një revolucion në gjuhën projektuese të ŠKODA. Skica dizenjuese tregon një limuzinë ekspresive plot klas dhe pasion. Dizajni është elegant, dinamik, i qëndrueshëm, modern dhe i sofistikuar. 

Produkti më i shitur ŠKODA prezantohet me formën shprehëse markante të Showcar "ŠKODA VisionC". Duke nisur nga pjesa ballore deri në pjesën e pasme, nga gomat e mëdha deri në linjat elegante të kabinës, Superb i ri të tërheq me gjeometrinë e qartë, sipërfaqen markante të konturuar, saktësinë e qartë dhe me linjat e një modeli elegant.


Me pjesën e jashtme, Superb i ri ka fituar emër dhe ka vendosur një standard të ri në klasën e mesme - e mprehtë dhe muskuloze, e sigurt dhe emocionale si kurrë më parë.

Në një fokus të ri, prezantohet nën grafikën e dritave të kristalta Superb i ri.

Me produktin e ri triumfues, ŠKODA  do të sigurojë ekspertizën e projektimit dhe fuqinë emocionale të markës. Hapësirë, funksionalitet dhe projektim, Superb i ri do t'i kombinojë këto në një mënyrë unikale. 

Me pamjen emocionale, Superb i ri hedh një dritë të re shkëlqimi në klasën e mesme të mjeteve automobilistike.

Në një fokus të ri, prezantohet nën grafikën e dritave të kristalta Superb i ri. Mjeshtëri e saktë, përdorimi i formave gjeometrike dhe konturet tredimensionale krijojnë një autonomi të veçantë në përputhje me artin tradicional të përpunimit të qelqit me format bohemiane.

Superb i ri të tërheq me gjeometrinë e qartë, sipërfaqen markante të konturuar, format skulpturore dhe me linjat e një modeli elegant.