EMOTION I PASTËR
EMOTION I PASTËR
EMOTION I PASTËR
EMOTION I PASTËR

Perfeksion në detaje

Superb i ri prezantohet me formën shprehëse markante të studimit projektues "ŠKODA VisionC". Duke nisur nga pjesa ballore deri në pjesën e pasme, nga gomat e mëdha deri në linjat elegante të kabinës, Superb i ri të tërheq me gjeometrinë e qartë, sipërfaqet konkave dhe konvekse dhe linjat e një modeli elegant. Rezultati është një festë e vërtetë për sytë - e mprehtë dhe muskuloze, e sigurt dhe emocionale si kurrë më parë.

 

 

 

 

Dizajni ballor

I saktë dhe i veçantë

Linjat imponuese të kofanos së motorit përshtaten në mënyrë të përkryer me konturet tredimensionale të fenerëve dhe të dritave të mjegullës - në dizajn, një homazh i është kushtuar artit çek të qelqit.

 

 

 

Dizajni i pjesës së pasme

I mprehtë dhe ekspresiv

Në pjesën e pasme, bashkëveprimi i formave konvekse dhe konkave krijon  një lojë me kontraste dritë-hije. Teknologjia LED në kombinim me elementët e  kristaltë siguron një elegancë të balancuar në dritat e pasme dalluese në formën C.

Detaje - Pamja e jashtme

Përplasja impresionuese

Fenerët në formën e tyre të mprehtë shpalosin saktësinë e dizajnit. Përdorimi i formave gjeometrike dhe konturet tredimensionale krijojnë një autonomi të veçantë të markës.

Linja elegante

Elementët e kristalit gjenden edhe në zonat inaktive të dritave të pasme të integruara. Dritat LED janë fshehur prapa një veshjeje me shkëlqim diamanti që e bëjnë  edhe më tërheqës dizajnin e fenerëve të ŠKODA Superb. 

Profili fisnik

Proporcionet e ekuilibruara në mënyrë perfekte dhe sipërfaqet bujare prej qelqi i japin profilit emocionalitet dhe një prezencë të  jashtëzakonshme. Linja e mbivlerësuar tornado thekson dinamikën e formës.

Pamja anësore dinamike

Konturet e dallueshme të dritareve anësore duken sikur janë prerë nga një copë e vetme. Format tredimensionale të kornizave të kromit rrethojnë dritaret anësore.

Interiori

Llastojeni veten.

Në Superb-in e ri ju shijoni komfortin maksimal. Shumë hapësirë për shoferin, pasagjerët dhe bagazhet. Kështu të gjithë udhëtarët do të shijojnë një udhëtim të këndshëm edhe në rrugë të gjata. 

Paketat e pajisjeve

Disqet