Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë
Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë
Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë
Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë

Udhëto me stil. Udhëto në hapësirë.

Hapësira në formën më të bukur. 

Dizajni dinamik plotëson pjesën e brendshme me shumë klas. Superb i ri limuzinë dhe Combi plot klas dhe pasion.

Në sajë të sistemit gjithëpërfshirës të sigurisë dhe shumë zgjidhjeve të zgjuara, udhëtimi juaj do të kthehet në një argëtim. Përveç kësaj, Superb i ri ka një hapësirë të pabesueshme, si për shoferin e për pasagjerët, ashtu edhe për bagazhet.

 

E gjithë paketa di si t'ju bëjë për vete: dinamika, dizajni i kristaltë, teknologjia e sofistikuar dhe niveli i lartë i rehatisë e bëjnë atë ŠKODA-n më të mirë të të gjithë kohërave. Binduni vetë për Superb-in e ri. Që tani e gjeni pranë bashkëpunëtorit tuaj ŠKODA.

ŠKODA Superb e re. Moderne dhe plot emocione. Fillimi i një epoke të re.

Përjetoni Superb Combi-n e ri në 3D

Kennen Sie das ŠKODA All Inclusive-Paket schon?

Me shumë klas: e sofistikuar, elegante, dinamike dhe moderne

Një revolucion në gjuhën projektuese të ŠKODA. Skica dizenjuese tregon një limuzinë ekspresive plot klas dhe pasion. Dizajni është elegant, dinamik, i qëndrueshëm, modern dhe i sofistikuar. 

Produkti më i shitur ŠKODA prezantohet me formën shprehëse markante të Showcar "ŠKODA VisionC". Duke nisur nga pjesa ballore deri në pjesën e pasme, nga gomat e mëdha deri në linjat elegante të kabinës, Superb i ri të tërheq me gjeometrinë e qartësipërfaqen markante të konturuar,saktësinë e qartë dhe me linjat e një modeli elegant.


Me pjesën e jashtme, Superb i ri ka fituar emër dhe ka vendosur një standard të ri në klasën e mesme - e mprehtë dhe muskulozee sigurt dhe emocionale si kurrë më parë.

Në një fokus të ri, prezantohet nën grafikën e dritave të kristalta Superb i ri.

Me produktin e ri triumfues, ŠKODA  do të sigurojë ekspertizën e projektimit dhe fuqinë emocionale të markës. Hapësirë, funksionalitet dhe projektim, Superb i ri do t'i kombinojë këto në një mënyrë unikale. 

Me pamjen emocionale, Superb i ri hedh një dritë të re shkëlqimi në klasën e mesme të mjeteve automobilistike.

Upgrade im neuen Superb - Raumangebot höherer Klassen im Innenraum: Das Ziel der ŠKODA Ingenieure und Designer war es, ein überragendes Raumangebot zu schaffen, mit moderner, eleganter und hochwertiger Anmutung.

Në një fokus të ri, prezantohet nën grafikën e dritave të kristalta Superb i ri. Mjeshtëri e saktë, përdorimi i formave gjeometrike dhe konturet tredimensionale krijojnë një autonomi të veçantë në përputhje me artin tradicional të përpunimit të qelqit me format bohemiane.

Superb i ri të tërheq me gjeometrinë e qartë, sipërfaqen markante të konturuar, format skulpturore dhe me linjat e një modeli elegant.