Dizajni 

Pjesëmarrës sportiv

Duke nisur që nga logoja e rimodeluar  dhe duke vazhduar me grilat e radiatorit dhe fenerët, dizajni i pjesës ballore përshtatet në mënyrë të përkryer me pamjen e përgjithshme dinamike të ŠKODA Rapid Sport.

Të dallosh dhe të dallohesh

Fenerët e mjegullës me drita kthesash të mirë integruara ndriçojnë ndër të tjera edhe pjesën anësore të përparme të automjetit.

Besim në pamje

Dritat e pasme të Rapid Sport kanë formën tipike C të ŠKODA.

Mbrojtje nga dielli për të gjithë familjen

Me dritare të errëta në zonën e pasme, SunSet mbron pasagjerët mbrapa nga rrezet e diellit, duke u siguruar në të njëjtën kohë një ndjenjë të rehatshme të privatësisë.

Të dallosh dhe të dallohesh

Fenerët e mjegullës me drita kthesash të mirë integruara ndriçojnë ndër të tjera edhe pjesën anësore të përparme të automjetit.

Besim në pamje

Dritat e pasme të Rapid Sport kanë formën tipike C të ŠKODA.

Mbrojtje nga dielli për të gjithë familjen

Me dritare të errëta në zonën e pasme, SunSet mbron pasagjerët mbrapa nga rrezet e diellit, duke u siguruar në të njëjtën kohë një ndjenjë të rehatshme të privatësisë.

Komforti

Shpejtësia juaj

Sistemi Tempomat ruan në mënyrë automatike shpejtësinë e vendosur nga ju. Kjo është shumë e rehatshme sidomos në udhëtimet e gjata në autostrada.

Temperaturë e rehatshme

Me anë të sistemit elektronik të kondicionimit Climatronic ju mund të zgjidhni temperaturën e brendshme të dëshiruar. 

Ndjesi hapësire.  Në një dimension të ri.

Në vështrimin e parë është e vështirë të besohet se sa shumë gjerësi ofron Rapid Sport në raport me madhësinë e saj kompakte. Dhe për më tepër: hapësirë e mjaftueshme për pasagjerët në pjesën e pasme.

Shpejtësia juaj

Sistemi Tempomat ruan në mënyrë automatike shpejtësinë e vendosur nga ju. Kjo është shumë e rehatshme sidomos në udhëtimet e gjata në autostrada.

Temperaturë e rehatshme

Me anë të sistemit elektronik të kondicionimit Climatronic ju mund të zgjidhni temperaturën e brendshme të dëshiruar. 

Ndjesi hapësire.  Në një dimension të ri.

Në vështrimin e parë është e vështirë të besohet se sa shumë gjerësi ofron Rapid Sport në raport me madhësinë e saj kompakte. Dhe për më tepër: hapësirë e mjaftueshme për pasagjerët në pjesën e pasme.

Pazar fundjave? Pushime në kamping? Shpërngulje?

Sado të mëdha të jenë planet tuaja, Rapid Sport me anë të një volumi ngarkese deri në 1.490 litra në pjesën e bagazhit, siguron mjaftueshëm vend për ju.

E dekoruar në mënyrë perfekte

Për një ndjesi më sportive kujdeset dekori i panelit të komandimit, i cili është i pasqyruar edhe në timonin multifunksional.

Prakticitet që të bën përshtypje

Gjatë transportit të objekteve të mëdha, ndodh shpesh që mbulesa e pjesës së bagazheve të jetë e bezdisshme. Por jo në rastin tonë, sepse ajo mund të vendoset direkt pas ndenjëseve të pasme.

Pazar fundjave? Pushime në kamping? Shpërngulje?

Sado të mëdha të jenë planet tuaja, Rapid Sport me anë të një volumi ngarkese deri në 1.490 litra në pjesën e bagazhit, siguron mjaftueshëm vend për ju.

E dekoruar në mënyrë perfekte

Për një ndjesi më sportive kujdeset dekori i panelit të komandimit, i cili është i pasqyruar edhe në timonin multifunksional.

Prakticitet që të bën përshtypje

Gjatë transportit të objekteve të mëdha, ndodh shpesh që mbulesa e pjesës së bagazheve të jetë e bezdisshme. Por jo në rastin tonë, sepse ajo mund të vendoset direkt pas ndenjëseve të pasme.

Teknologjia

Informacionet më të rëndësishme

Ekrani Maxi-DOT tregon të dhënat nga bordi i kompjuterit dhe ato të radios, dhe në mënyrë opsionale tregon edhe informacione nga sistemi i navigimit apo nga telefoni.

Duhet ndryshuar marshi?

Në varësi të motorit, Rapid Sport disponon një kuti shpejtësie manuale me 5 ose 6 marshe dhe marsh 7-DSG (Kuti shpejtësie me levë të dyfishta).

Infotainment

Dëshironi këngë për fëmijë, muzikë pop, rok apo klasike

Sistemi muzikor Swing i shkurton çdo pasagjeri udhëtimet e gjata. Ai është i pajisur me radio, një antenë të dyfishtë, një kartë memorie SD për MP3 dhe WMA.

Amundsen ju çon në destinacion

Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra, me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensorët e afrimit. Përveç kësaj, sistemi i audios Line-In, një portë USB dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 dhe WMA.

Dëshironi këngë për fëmijë, muzikë pop, rok apo klasike

Sistemi muzikor Swing i shkurton çdo pasagjeri udhëtimet e gjata. Ai është i pajisur me radio, një antenë të dyfishtë, një kartë memorie SD për MP3 dhe WMA.

Amundsen ju çon në destinacion

Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra, me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensorët e afrimit. Përveç kësaj, sistemi i audios Line-In, një portë USB dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 dhe WMA.

Siguria

Nëse bie rasti...

Airbag-ët e shoferit dhe pasagjerit mbrojnë pasagjerët në ndenjëset e  përparme. Airbag-u i pasagjerit para mund të çaktivizohet nëse vendoset një fëmijë me ndenjësen e drejtuar në anën e pasme.  

Mbrojtja anësore

Airbag-ët anësorë mbrojnë në rast të përplasjes së mesit dhe kraharorit.

Për të përmirësuar shikimin

Sistemi i pastrimit të fenerëve i mban ata  të pastër dhe ju keni gjithmonë shikueshmëri më të mirë.

Nëse bie rasti...

Airbag-ët e shoferit dhe pasagjerit mbrojnë pasagjerët në ndenjëset e  përparme. Airbag-u i pasagjerit para mund të çaktivizohet nëse vendoset një fëmijë me ndenjësen e drejtuar në anën e pasme.  

Mbrojtja anësore

Airbag-ët anësorë mbrojnë në rast të përplasjes së mesit dhe kraharorit.

Për të përmirësuar shikimin

Sistemi i pastrimit të fenerëve i mban ata  të pastër dhe ju keni gjithmonë shikueshmëri më të mirë.

Mbrojtja e kokës

Airbag-ët e kokës pas aktivizimit të tyre mbulojnë pjesën e dritareve anësore nga kolonat A deri në C dhe mbrojnë kështu pasagjerët.

I SIGURT në rrugë në sajë të sistemit të ndihmës Menjëherë më shumë mbrojtje gjatë lëvizjes me makinë

Simply Clever

Simply Clever

Që  të mos e kërkoni gjatë në ditët me ngrica të dimrit, pastruesin e akullit mund të gjeni të vendosur në kapakun e depozitës së karburantit të Rapid Sport.

Vend më i sigurt për ushqimin

Kroskoti lidhet gjithashtu me sistemin e ajrit të kondicionuar Climatronic.

Shmangni etjen

Kompartmentet anësorë të dyerve janë dizenjuar në mënyrë të zgjuar, duke ofruar një sipërfaqe të përshtatshme ku mund të vendoset një shishe 1,5 l. Mbeturina të vogla, si mbështjellëset e karameleve mund të hidhen lehtësisht në kosha portabël.

Simply Clever

Që  të mos e kërkoni gjatë në ditët me ngrica të dimrit, pastruesin e akullit mund të gjeni të vendosur në kapakun e depozitës së karburantit të Rapid Sport.

Vend më i sigurt për ushqimin

Kroskoti lidhet gjithashtu me sistemin e ajrit të kondicionuar Climatronic.

Shmangni etjen

Kompartmentet anësorë të dyerve janë dizenjuar në mënyrë të zgjuar, duke ofruar një sipërfaqe të përshtatshme ku mund të vendoset një shishe 1,5 l. Mbeturina të vogla, si mbështjellëset e karameleve mund të hidhen lehtësisht në kosha portabël.

Jepi gaz me elegancë

Pedali i çeliktë thekson elegancën sportive të Rapid Spaceback Sport.

Gjithmonë me vete

Falë mbajtësit universal praktik për pajisjet e jashtme multimediale, mund të përdorni në udhëtim një MP3-Player apo Smartphone.

Gjithmonë gati biletën e parkimit

Thjesht ngjisni biletën e parkimit në mbajtësen e biletave dhe nuk do keni asnjë problem me punonjësit e rendit.

Jepi gaz me elegancë

Pedali i çeliktë thekson elegancën sportive të Rapid Spaceback Sport.

Gjithmonë me vete

Falë mbajtësit universal praktik për pajisjet e jashtme multimediale, mund të përdorni në udhëtim një MP3-Player apo Smartphone.

Gjithmonë gati biletën e parkimit

Thjesht ngjisni biletën e parkimit në mbajtësen e biletave dhe nuk do keni asnjë problem me punonjësit e rendit.

Mërzitje? S'ka më

Në udhëtime të gjata ndihmojnë librat, lojërat ose një tabletë, që më së miri përshtaten në xhepat e mbështetëseve të ndenjëseve të përparme.  Nëse keni etje, një pije freskuese mund të vendoset në mënyrë të rehatshme dhe të sigurt në pjesën e prapme në mbajtësen e shisheve

Pije në mënyrë të sigurt

Suport praktik ofron mbështetësja e pasme e krahut në pjesën qendrore,  e cila shërben si  bazament i përshtatshëm ose si mbajtëse e sigurt pijesh.

Mërzitje? S'ka më

Në udhëtime të gjata ndihmojnë librat, lojërat ose një tabletë, që më së miri përshtaten në xhepat e mbështetëseve të ndenjëseve të përparme.  Nëse keni etje, një pije freskuese mund të vendoset në mënyrë të rehatshme dhe të sigurt në pjesën e prapme në mbajtësen e shisheve

Pije në mënyrë të sigurt

Suport praktik ofron mbështetësja e pasme e krahut në pjesën qendrore,  e cila shërben si  bazament i përshtatshëm ose si mbajtëse e sigurt pijesh.

Simply Clever Tour Përjetoni në mënyrë interaktive veçantitë e Simply Clever.