Makina juaj
Makina juaj
Pjestari sportiv i familjes.
Makina juaj
Makina juaj
Pjestari sportiv i familjes.

ŠKODA Rapid Sport - Hapësirë shumë e madhe

ŠKODA Rapid Sport karakterizohet  nga më shumë komoditet dhe natyrisht më shumë siguri dhe teknikë, gjë që e bën atë shoqëruesin ideal për ju dhe familjen tuaj. Dhe mbi të gjitha, më shumë hapësirë: dera e pasme e madhe dhe volumi i bagazhit e bëjnë unik në klasën e vet.

Veçantitë

Pjesëmarrës sportiv

Duke nisur që nga logoja e rimodeluar  dhe duke vazhduar me grilat e radiatorit dhe fenerët, dizajni i pjesës ballore përshtatet në mënyrë të përkryer me pamjen e përgjithshme dinamike të ŠKODA Rapid Sport.

 E dekoruar në mënyrë perfekte

Për një ndjesi më sportive kujdeset dekori i panelit të komandimit, i cili është i pasqyruar edhe në timonin multifunksional.

Simply Clever

Që  të mos e kërkoni gjatë në ditët me ngrica të dimrit, pastruesin e akullit mund të gjeni të vendosur në kapakun e depozitës së karburantit të Rapid Sport.

Shmangni etjen

Kompartmentet anësorë të dyerve janë dizenjuar në mënyrë të zgjuar, duke ofruar një sipërfaqe të përshtatshme ku mund të vendoset një shishe 1,5 l. Mbeturina të vogla, si mbështjellëset e karameleve mund të hidhen lehtësisht në kosha portabël.

Amundsen ju çon në destinacion

Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra, me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensorët e afrimit. Përveç kësaj, sistemi i audios Line-In, një portë USB dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 dhe WMA.

Pjesëmarrës sportiv

Duke nisur që nga logoja e rimodeluar  dhe duke vazhduar me grilat e radiatorit dhe fenerët, dizajni i pjesës ballore përshtatet në mënyrë të përkryer me pamjen e përgjithshme dinamike të ŠKODA Rapid Sport.

 E dekoruar në mënyrë perfekte

Për një ndjesi më sportive kujdeset dekori i panelit të komandimit, i cili është i pasqyruar edhe në timonin multifunksional.

Simply Clever

Që  të mos e kërkoni gjatë në ditët me ngrica të dimrit, pastruesin e akullit mund të gjeni të vendosur në kapakun e depozitës së karburantit të Rapid Sport.

Shmangni etjen

Kompartmentet anësorë të dyerve janë dizenjuar në mënyrë të zgjuar, duke ofruar një sipërfaqe të përshtatshme ku mund të vendoset një shishe 1,5 l. Mbeturina të vogla, si mbështjellëset e karameleve mund të hidhen lehtësisht në kosha portabël.

Amundsen ju çon në destinacion

Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra, me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensorët e afrimit. Përveç kësaj, sistemi i audios Line-In, një portë USB dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 dhe WMA.

Karakteristikat standarde

Karakteristika të tjera

Çfarë mund të jetë?

Strukturë praktike për pijet në mbështetësen e bërrylit në pjesën e prapme. Kështu, ju keni mundësi të freskoheni në çdo çast. 

Super sportiv

Timoni i veshur me lëkurë "Supersport" e bën ecjen tuaj në kthesa me Rapid Spaceback edhe më të këndshme..

Temperaturë e rehatshme

Me anë të sistemit elektronik të kondicionimit Climatronic ju mund të zgjidhni temperaturën e brendshme të dëshiruar. 

Për të përmirësuar shikimin

Sistemi i pastrimit të fenerëve i mban ata  të pastër dhe ju keni gjithmonë shikueshmëri më të mirë.

Çfarë mund të jetë?

Strukturë praktike për pijet në mbështetësen e bërrylit në pjesën e prapme. Kështu, ju keni mundësi të freskoheni në çdo çast. 

Super sportiv

Timoni i veshur me lëkurë "Supersport" e bën ecjen tuaj në kthesa me Rapid Spaceback edhe më të këndshme..

Temperaturë e rehatshme

Me anë të sistemit elektronik të kondicionimit Climatronic ju mund të zgjidhni temperaturën e brendshme të dëshiruar. 

Për të përmirësuar shikimin

Sistemi i pastrimit të fenerëve i mban ata  të pastër dhe ju keni gjithmonë shikueshmëri më të mirë.

Ngjyra dhe tapiceria

Fakte dhe të dhëna

Galeria