Dizajni

Pamja e një elegance të veçantë

Rëndësi të veçantë i është kushtuar pamjes anësore. Ajo duket shumë sportive për shkak të distancës ndëraksiale të gjatë dhe linjës tornado të mprehtë e të gjatë. Dritaret anësore të bollshme, së bashku me kolonat e holla mbështesin dizajnin dinamik dhe sigurojnë një hapësirë të brendshme plot dritë.

Dinamike. Në çdo kënd

Disa detaje plotësojnë dizajnin unik të Rapid Spaceback Sport. Ato, jo vetëm që theksojnë karakterin e tij, por gjithashtu rrisin funksionalitetin. Pra, dizajni grafik i dritareve anësore të pasme jo vetëm mundëson një pamje të mirë panoramike, por përshtatet në mënyrë të përkryer me paraqitjen e pjesës së pasme.

Individualitet. Për çdo tip personaliteti

Tavani panoramik nxjerr më në hap tiparin unik të Rapid Spaceback Sport. I dizenjuar totalisht prej xhami me ngjyrë, ai ofron një tjetër veçanti projektimi: zgjatimin e xhamit mbi derën e pasme.

Pamja familjare

Dritat e pasme të Rapid Spaceback Sport kanë formën tipike C të ŠKODA.

Pamja e një elegance të veçantë

Rëndësi të veçantë i është kushtuar pamjes anësore. Ajo duket shumë sportive për shkak të distancës ndëraksiale të gjatë dhe linjës tornado të mprehtë e të gjatë. Dritaret anësore të bollshme, së bashku me kolonat e holla mbështesin dizajnin dinamik dhe sigurojnë një hapësirë të brendshme plot dritë.

Dinamike. Në çdo kënd

Disa detaje plotësojnë dizajnin unik të Rapid Spaceback Sport. Ato, jo vetëm që theksojnë karakterin e tij, por gjithashtu rrisin funksionalitetin. Pra, dizajni grafik i dritareve anësore të pasme jo vetëm mundëson një pamje të mirë panoramike, por përshtatet në mënyrë të përkryer me paraqitjen e pjesës së pasme.

Individualitet. Për çdo tip personaliteti

Tavani panoramik nxjerr më në hap tiparin unik të Rapid Spaceback Sport. I dizenjuar totalisht prej xhami me ngjyrë, ai ofron një tjetër veçanti projektimi: zgjatimin e xhamit mbi derën e pasme.

Pamja familjare

Dritat e pasme të Rapid Spaceback Sport kanë formën tipike C të ŠKODA.

Komforti

Shpejtësia jote

Piloti automatik ruan shpejtësinë e vendosur nga ju në mënyrë automatike.  Kjo është vërtet komode, mbi të gjitha në udhëtimet e gjata në autostradë. 

Temperatura e rehatshme

Me anë të sistemit elektronik të kondicionimit Climatronic ju mund të zgjidhni temperaturën e brendshme të dëshiruar. 

Ndjesia e hapësirës. Në një dimension të ri

Në pamje të parë është vështirë të besosh se sa shumë gjerësi ofron Rapid Spaceback Sport në krahasim me madhësinë e saj kompakte. Dhe për më tepër: hapësirë e mjaftueshme për pasagjerët në pjesën e pasme. 

Shpejtësia jote

Piloti automatik ruan shpejtësinë e vendosur nga ju në mënyrë automatike.  Kjo është vërtet komode, mbi të gjitha në udhëtimet e gjata në autostradë. 

Temperatura e rehatshme

Me anë të sistemit elektronik të kondicionimit Climatronic ju mund të zgjidhni temperaturën e brendshme të dëshiruar. 

Ndjesia e hapësirës. Në një dimension të ri

Në pamje të parë është vështirë të besosh se sa shumë gjerësi ofron Rapid Spaceback Sport në krahasim me madhësinë e saj kompakte. Dhe për më tepër: hapësirë e mjaftueshme për pasagjerët në pjesën e pasme. 

Hapësirë e pabesueshme

Zona e bagazhit, ndër më të mëdhatë në klasën e saj, ofron një vëllim prej 415 litrash. Duke palosur ndenjëset e pasme keni në dispozicion edhe 1380 litra.

 E dekoruar në mënyrë perfekte

Për një ndjesi më sportive kujdeset dekori i panelit të komandimit, i cili është i pasqyruar edhe në timonin multifunksional.

Prakticitet që të bën përshtypje

Gjatë transportit të objekteve të mëdha, ndodh shpesh që mbulesa e pjesës së bagazheve të jetë e bezdisshme. Por jo në rastin tonë, sepse ajo mund të vendoset direkt pas ndenjëseve të pasme.

Hapësirë e pabesueshme

Zona e bagazhit, ndër më të mëdhatë në klasën e saj, ofron një vëllim prej 415 litrash. Duke palosur ndenjëset e pasme keni në dispozicion edhe 1380 litra.

 E dekoruar në mënyrë perfekte

Për një ndjesi më sportive kujdeset dekori i panelit të komandimit, i cili është i pasqyruar edhe në timonin multifunksional.

Prakticitet që të bën përshtypje

Gjatë transportit të objekteve të mëdha, ndodh shpesh që mbulesa e pjesës së bagazheve të jetë e bezdisshme. Por jo në rastin tonë, sepse ajo mund të vendoset direkt pas ndenjëseve të pasme.

Teknologjia

Informacionet më të rëndësishme

Ekrani Maxi-DOT tregon të dhënat nga bordi i kompjuterit dhe ato të radios, dhe në mënyrë opsionale tregon edhe informacione nga sistemi i navigimit apo nga telefoni.

Duhet ndryshuar marshi?

Në varësi të motorit, Rapid Sport disponon një kuti shpejtësie manuale me 5 ose 6 marshe dhe marsh 7-DSG (Kuti shpejtësie me levë të dyfishta).

Infotainment

Dëshironi këngë për fëmijë, muzikë pop, rok apo klasike

Sistemi muzikor Swing i shkurton çdo pasagjeri udhëtimet e gjata. Ai është i pajisur me radio, një antenë të dyfishtë, një kartë memorie SD për MP3 dhe WMA.

Amundsen ju çon në destinacion

Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra, me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensorët e afrimit. Përveç kësaj, sistemi i audios Line-In, një portë USB dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 dhe WMA.

Dëshironi këngë për fëmijë, muzikë pop, rok apo klasike

Sistemi muzikor Swing i shkurton çdo pasagjeri udhëtimet e gjata. Ai është i pajisur me radio, një antenë të dyfishtë, një kartë memorie SD për MP3 dhe WMA.

Amundsen ju çon në destinacion

Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra, me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensorët e afrimit. Përveç kësaj, sistemi i audios Line-In, një portë USB dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 dhe WMA.

Siguria

Nëse bie rasti...

Airbag-ët e shoferit dhe pasagjerit mbrojnë pasagjerët në ndenjëset e  përparme. Airbag-u i pasagjerit para mund të çaktivizohet nëse vendoset një fëmijë me ndenjësen e drejtuar në anën e pasme.  

Mbrojtja anësore

Airbag-ët anësorë mbrojnë në rast të përplasjes së mesit dhe kraharorit.

Pamja e qartë

Fshirëset aerodinamike rrëshqasin mbi xham duke bërë të mundur shpërndarjen uniforme të presionit mbi të dhe sigurojnë pamje të plotë. 

Nëse bie rasti...

Airbag-ët e shoferit dhe pasagjerit mbrojnë pasagjerët në ndenjëset e  përparme. Airbag-u i pasagjerit para mund të çaktivizohet nëse vendoset një fëmijë me ndenjësen e drejtuar në anën e pasme.  

Mbrojtja anësore

Airbag-ët anësorë mbrojnë në rast të përplasjes së mesit dhe kraharorit.

Pamja e qartë

Fshirëset aerodinamike rrëshqasin mbi xham duke bërë të mundur shpërndarjen uniforme të presionit mbi të dhe sigurojnë pamje të plotë. 

Mbrojtja e kokës

Airbag-ët e kokës pas aktivizimit të tyre mbulojnë pjesën e dritareve anësore nga kolonat A deri në C dhe mbrojnë kështu pasagjerët.

Për të përmirësuar shikimin

Sistemi i pastrimit të fenerëve i mban ata  të pastër dhe ju keni gjithmonë shikueshmëri më të mirë.

Mbrojtja e kokës

Airbag-ët e kokës pas aktivizimit të tyre mbulojnë pjesën e dritareve anësore nga kolonat A deri në C dhe mbrojnë kështu pasagjerët.

Për të përmirësuar shikimin

Sistemi i pastrimit të fenerëve i mban ata  të pastër dhe ju keni gjithmonë shikueshmëri më të mirë.

I SIGURT në rrugë në sajë të sistemit të ndihmës Menjëherë më shumë mbrojtje gjatë lëvizjes me makinë

Simply Clever

Simply Clever

Që  të mos e kërkoni gjatë në ditët me ngrica të dimrit, pastruesin e akullit mund të gjeni të vendosur në kapakun e depozitës së karburantit të Rapid Spaceback.

Vend më i sigurt për ushqimin

Kroskoti lidhet gjithashtu me sistemin e ajrit të kondicionuar Climatronic.

Shmangni etjen

Kompartmentet anësorë të dyerve janë dizenjuar në mënyrë të zgjuar, duke ofruar një sipërfaqe të përshtatshme ku mund të vendoset një shishe 1,5 l. Mbeturina të vogla, si mbështjellëset e karameleve mund të hidhen lehtësisht në kosha portabël.

Simply Clever

Që  të mos e kërkoni gjatë në ditët me ngrica të dimrit, pastruesin e akullit mund të gjeni të vendosur në kapakun e depozitës së karburantit të Rapid Spaceback.

Vend më i sigurt për ushqimin

Kroskoti lidhet gjithashtu me sistemin e ajrit të kondicionuar Climatronic.

Shmangni etjen

Kompartmentet anësorë të dyerve janë dizenjuar në mënyrë të zgjuar, duke ofruar një sipërfaqe të përshtatshme ku mund të vendoset një shishe 1,5 l. Mbeturina të vogla, si mbështjellëset e karameleve mund të hidhen lehtësisht në kosha portabël.

Jepi gaz me elegancë

Pedali i çeliktë thekson elegancën sportive të Rapid Spaceback Sport.

Gjithmonë me vete

Falë mbajtësit universal praktik për pajisjet e jashtme multimediale, mund të përdorni në udhëtim një MP3-Player apo Smartphone.

Gjithmonë gati biletën e parkimit

Thjesht ngjisni biletën e parkimit në mbajtësen e biletave dhe nuk do keni asnjë problem me punonjësit e rendit.

Jepi gaz me elegancë

Pedali i çeliktë thekson elegancën sportive të Rapid Spaceback Sport.

Gjithmonë me vete

Falë mbajtësit universal praktik për pajisjet e jashtme multimediale, mund të përdorni në udhëtim një MP3-Player apo Smartphone.

Gjithmonë gati biletën e parkimit

Thjesht ngjisni biletën e parkimit në mbajtësen e biletave dhe nuk do keni asnjë problem me punonjësit e rendit.

Mërzitje? S'ka më

Në udhëtime të gjata ndihmojnë librat, lojërat ose një tabletë, që më së miri përshtaten në xhepat e mbështetëseve të sediljeve të përparme.  Nëse keni etje, një pije freskuese mund të vendoset në mënyrë të rehatshme dhe të sigurt në pjesën e prapme në mbajtësen e shisheve.

Pije në mënyrë të sigurt

Suport praktik ofron mbështetësja e pasme e krahut në pjesën qendrore,  e cila shërben si  bazament i përshtatshëm ose si mbajtëse e sigurt pijesh.

Mërzitje? S'ka më

Në udhëtime të gjata ndihmojnë librat, lojërat ose një tabletë, që më së miri përshtaten në xhepat e mbështetëseve të sediljeve të përparme.  Nëse keni etje, një pije freskuese mund të vendoset në mënyrë të rehatshme dhe të sigurt në pjesën e prapme në mbajtësen e shisheve.

Pije në mënyrë të sigurt

Suport praktik ofron mbështetësja e pasme e krahut në pjesën qendrore,  e cila shërben si  bazament i përshtatshëm ose si mbajtëse e sigurt pijesh.

Turi Simply Clever Përjetoni në mënyrë interaktive veçantitë e Simply Clever.