STIL
STIL
Ndjesi hapësire në një dimension të ri
STIL
STIL
Ndjesi hapësire në një dimension të ri

Der ŠKODA Rapid Spaceback Sport

Individualitet për çdo personalitet

Një automjet që jo vetëm ju jep një ndjesi të re për hapësirën, por nxjerr në pah edhe individualitetin tuaj. Sens hapësire, në një dimension të ri.

 

 

 

Der ŠKODA Rapid Sport

Tërheqje praktike dhe prakticitet tërheqës 

Forma e përsosur, karakteri dinamik dhe eleganca e përjetshme e karakterizojnë pamjen e ŠKODA Rapid Sport. Dizajn dinamik, elegant dhe mjaft tërheqës.