ŠKODA e re OCTAVIA
ŠKODA e re OCTAVIA
ŠKODA e re OCTAVIA
ŠKODA e re OCTAVIA

ŠKODA Octavia e re - Magjepsje. Ditë pas dite.

Ne kemi shitur më shumë se 3,5 milionë në mbarë botën dhe fitojmë çdo vit çmime të panumërta me të.  Mënyra më e mirë për t'ju bërë përshtypje dhe për të paraqitur modelin më të suksesshëm ŠKODA të të gjitha kohërave më inovativ, më të menduar dhe më perfekt: ŠKODA Octavia-n e re

Karakteristikat

Ndezje pa sforcim

Kutia automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e një kutie shpejtësie manuale me atë automatike.

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Në formë të mirë

Linjat e pastra, skajet e mprehta dhe sipërfaqet e modeluara qartësisht i japin automjetit përmasa harmonike. Një ekuilibër i përsosur i tradicionales me modernen.

Ndezje pa sforcim

Kutia automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e një kutie shpejtësie manuale me atë automatike.

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Në formë të mirë

Linjat e pastra, skajet e mprehta dhe sipërfaqet e modeluara qartësisht i japin automjetit përmasa harmonike. Një ekuilibër i përsosur i tradicionales me modernen.

Më shumë se një pajisje navigimi

Sistemi i radio-navigimit Columbus ofron një ekran të madh 8" me ngjyra me prekje dhe me funksionin e fshirjes dhe sensorë afërsie. Një lexues CD-je, dy porta për kartë memorie SD dhe një hard-disk 64 GB (12 GB për të dhëna muzikore) ju ofrojnë mundësi pothuajse të pakufizuara. Përveç formatit MP3 dhe WMA, sistemi lexon gjithashtu edhe formatet e fotove.

I mbrojtur mirë

Një sërë sistemesh sigurojnë një udhëtim të sigurt. Kështu p.sh programi elektronik i stabilizimit (ESP) ose rregullatori i kontrollit të tërheqjes (ASR)

Priza si në shtëpi

Priza 230-V furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Më shumë se një pajisje navigimi

Sistemi i radio-navigimit Columbus ofron një ekran të madh 8" me ngjyra me prekje dhe me funksionin e fshirjes dhe sensorë afërsie. Një lexues CD-je, dy porta për kartë memorie SD dhe një hard-disk 64 GB (12 GB për të dhëna muzikore) ju ofrojnë mundësi pothuajse të pakufizuara. Përveç formatit MP3 dhe WMA, sistemi lexon gjithashtu edhe formatet e fotove.

I mbrojtur mirë

Një sërë sistemesh sigurojnë një udhëtim të sigurt. Kështu p.sh programi elektronik i stabilizimit (ESP) ose rregullatori i kontrollit të tërheqjes (ASR)

Priza si në shtëpi

Priza 230-V furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Pajisje standarde

Zini vend dhe jini gati

Ndenjësja elektrike e përshtatshme e shoferit ka një sistem rregullator në të cilin ndenjësja dhe pasqyrat e jashtme mund të vendosen tre pozicione të ndryshme.

Çdo njeri është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

A lejohet pak më shumë rehati për telefonatat tuaja?

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave dhe ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj.

Zini vend dhe jini gati

Ndenjësja elektrike e përshtatshme e shoferit ka një sistem rregullator në të cilin ndenjësja dhe pasqyrat e jashtme mund të vendosen tre pozicione të ndryshme.

Çdo njeri është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

A lejohet pak më shumë rehati për telefonatat tuaja?

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave dhe ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj.

Galeria