Dizajni

Plotësisht e pajisur

Parakolpi me veshje plastike si dhe mbulesa plastike në prag dhe rrota janë pjesë përbërëse e pamjes vizive të mrekullueshme Offroad të Octavia Scout dhe garantojnë mbrojtjen e automjetit edhe në rrugët më të vështira.

Pajisjet Outdoor mund t'i merrni me vete 

Pavarësisht nëse janë pajisje për ski, biçikleta apo pajisje sërfi: Me ndihmën e shinave mbi kabinë në kombinim me aksesorët ŠKODA Original, edhe pajisjet më të mëdha sportive mund të transportohen lehtësisht.

Përkëdheleni veten

Pedale elegante në derdhje çeliku që theksojnë stilin sportiv të pjesës së brendshme dhe ofrojnë ndjesinë e rehatisë.

E përqendruar në detaje

Pragjet e dyerve me shkrimin Scout jo vetëm që duken bukur, por janë edhe praktike, mbrojnë derën nga dëmtimi.

Dukshëm më robuste

Prapakolpi me veshje plastike dhe difuzori thekson edhe më shumë pamjen e pjesës së pasme të ŠKODA Octavia Scout të re.

E stiluar edhe në brendësi

Materialet në pjesën e brendshme të ŠKODA Octavia Scout bëjnë diferencën duke tërhequr vëmendjen si me atraktivitetin e tyre ashtu edhe me cilësinë e tyre e lartë. Lëkura me zgjedhje opsionale ngjyrë kafe/alkantara /lëkurë artificiale, kombinon lëkurën fine me alkantaran e zgjedhur.

Ndjesi "Scout"

Logoja dekorative "Scout" shfaqet në ndenjësen, sistemin info-argëtim, timon dhe butonin e ndezjes.

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Dritat Bi-Xenon të sigurojnë bindshëm për një finesë teknike: Ndriçimi dhe zona e ndriçuar bashkërendojnë  në mënyrë automatike. 

Plotësisht e pajisur

Parakolpi me veshje plastike si dhe mbulesa plastike në prag dhe rrota janë pjesë përbërëse e pamjes vizive të mrekullueshme Offroad të Octavia Scout dhe garantojnë mbrojtjen e automjetit edhe në rrugët më të vështira.

Pajisjet Outdoor mund t'i merrni me vete 

Pavarësisht nëse janë pajisje për ski, biçikleta apo pajisje sërfi: Me ndihmën e shinave mbi kabinë në kombinim me aksesorët ŠKODA Original, edhe pajisjet më të mëdha sportive mund të transportohen lehtësisht.

Përkëdheleni veten

Pedale elegante në derdhje çeliku që theksojnë stilin sportiv të pjesës së brendshme dhe ofrojnë ndjesinë e rehatisë.

E përqendruar në detaje

Pragjet e dyerve me shkrimin Scout jo vetëm që duken bukur, por janë edhe praktike, mbrojnë derën nga dëmtimi.

Dukshëm më robuste

Prapakolpi me veshje plastike dhe difuzori thekson edhe më shumë pamjen e pjesës së pasme të ŠKODA Octavia Scout të re.

E stiluar edhe në brendësi

Materialet në pjesën e brendshme të ŠKODA Octavia Scout bëjnë diferencën duke tërhequr vëmendjen si me atraktivitetin e tyre ashtu edhe me cilësinë e tyre e lartë. Lëkura me zgjedhje opsionale ngjyrë kafe/alkantara /lëkurë artificiale, kombinon lëkurën fine me alkantaran e zgjedhur.

Ndjesi "Scout"

Logoja dekorative "Scout" shfaqet në ndenjësen, sistemin info-argëtim, timon dhe butonin e ndezjes.

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Dritat Bi-Xenon të sigurojnë bindshëm për një finesë teknike: Ndriçimi dhe zona e ndriçuar bashkërendojnë  në mënyrë automatike. 

Komoditeti

Pamja dhe ndjesia perfekte

Sistemi elektronik i ajrit të kondicionuar në dy zona Climatronic dhe xhami i përparmë me ngrohje ofrojnë në çdo kohë një klimë optimale e të rehatshme dhe një shikim të përsosur. Një risi në këtë rast është sensori i lagështirës, i cili redukton mjegullimin dhe rrit komoditetin e klimës.

Merrni me vete çdo gjë dhe të gjithë ata që dëshironi

Nëse jeni duke planifikuar një shëtitje të gjatë në natyrë, pjesa e pasme e bagazhit, me palosjen e ndenjëses së pasme, ofron një vëllim prej 1.740 litra dhe mjaft hapësirë për bagazhin tuaj.

Pamja dhe ndjesia perfekte

Sistemi elektronik i ajrit të kondicionuar në dy zona Climatronic dhe xhami i përparmë me ngrohje ofrojnë në çdo kohë një klimë optimale e të rehatshme dhe një shikim të përsosur. Një risi në këtë rast është sensori i lagështirës, i cili redukton mjegullimin dhe rrit komoditetin e klimës.

Merrni me vete çdo gjë dhe të gjithë ata që dëshironi

Nëse jeni duke planifikuar një shëtitje të gjatë në natyrë, pjesa e pasme e bagazhit, me palosjen e ndenjëses së pasme, ofron një vëllim prej 1.740 litra dhe mjaft hapësirë për bagazhin tuaj.

Teknologjia

I shkujdesur dhe rehat në rrugë

Për një nivel të lartë të rehatisë në bord kujdesen ndër të tjera sistemi plotësisht automatik i ajrit Climatronic,  një sistem ndihmës i fenerëve të largësisë, një sensor shiu dhe sistemi automatik i përkuljes së pasqyrave të brendshme.

Ndezje pa sforcim

Për një stil sportiv ecjeje dhe kursim efikas karburanti të makinës, ŠKODA Octavia Scout është në dispozicionin tuaj me kuti shpejtësie DSG me 6 marsha.

Bëhet e ngushtë

Pasqyrat e jashtme elektrike të palosshme. Pas mbylljes së automjetit, pasqyrat mbyllen automatikisht dhe mbrohen nga dëmtimi.

I shkujdesur dhe rehat në rrugë

Për një nivel të lartë të rehatisë në bord kujdesen ndër të tjera sistemi plotësisht automatik i ajrit Climatronic,  një sistem ndihmës i fenerëve të largësisë, një sensor shiu dhe sistemi automatik i përkuljes së pasqyrave të brendshme.

Ndezje pa sforcim

Për një stil sportiv ecjeje dhe kursim efikas karburanti të makinës, ŠKODA Octavia Scout është në dispozicionin tuaj me kuti shpejtësie DSG me 6 marsha.

Bëhet e ngushtë

Pasqyrat e jashtme elektrike të palosshme. Pas mbylljes së automjetit, pasqyrat mbyllen automatikisht dhe mbrohen nga dëmtimi.

Larmi motorike e shumëllojshme dhe miqësore me mjedisin

Ju mund të zgjidhni motorin e benzinës 1,8 l, TSI, 180 KF, dhe sipas dëshirës me kuti shpejtësie manuale me 6 marsha ose DSG me 6 marsha.

Kënaqësi maksimale e kombinuar me konsum minimal karburanti

Në përgjithësi, ju do të merrni me motorin TDI 4x4, 184 KF me kuti shpejtësie DSG me 6 marsha. Asnjë dëshirë nuk mbetet pa plotësuar. Motori 150 KF, TDI, 4x4, me kuti shpejtësie manuale me 6 marsha është versioni më popullor.

Larmi motorike e shumëllojshme dhe miqësore me mjedisin

Ju mund të zgjidhni motorin e benzinës 1,8 l, TSI, 180 KF, dhe sipas dëshirës me kuti shpejtësie manuale me 6 marsha ose DSG me 6 marsha.

Kënaqësi maksimale e kombinuar me konsum minimal karburanti

Në përgjithësi, ju do të merrni me motorin TDI 4x4, 184 KF me kuti shpejtësie DSG me 6 marsha. Asnjë dëshirë nuk mbetet pa plotësuar. Motori 150 KF, TDI, 4x4, me kuti shpejtësie manuale me 6 marsha është versioni më popullor.

Sistemet ndihmëse lehtësojnë të përditshmen tuaj

Në sajë të sistemeve të reja, ju mund të parandaloni situatat kritike në trafik ose të zbusni pasojat e mundshme të tyre. Ndër risitë e OCTAVIA-s bën pjesë edhe ekrani me ngjyra Maxi-DOT. Ndër të tjera, funksionet e sistemeve ndihmëse shfaqen në fushëpamjen e shoferit. 

Ndiq korsinë 

Funksioni ndihmës i korsisë (Lane Assist) paralajmëron në rast të një daljeje të pamenduar nga korsia dhe neutralizon një ndryshim të paqëllimtë të korsisë me një ndërhyrje aktive në timon. Autonomia e shoferit mbetet gjithmonë e garantuar.

Sistemet ndihmëse lehtësojnë të përditshmen tuaj

Në sajë të sistemeve të reja, ju mund të parandaloni situatat kritike në trafik ose të zbusni pasojat e mundshme të tyre. Ndër risitë e OCTAVIA-s bën pjesë edhe ekrani me ngjyra Maxi-DOT. Ndër të tjera, funksionet e sistemeve ndihmëse shfaqen në fushëpamjen e shoferit. 

Ndiq korsinë 

Funksioni ndihmës i korsisë (Lane Assist) paralajmëron në rast të një daljeje të pamenduar nga korsia dhe neutralizon një ndryshim të paqëllimtë të korsisë me një ndërhyrje aktive në timon. Autonomia e shoferit mbetet gjithmonë e garantuar.

Infotainment

Bolero nuk është vetëm një kërcim spanjoll

Radio Bolero ju vë në dispozicion një ekran  6,5", me ngjyra, me prekje. Këtu funksionet Line-in-Audio, porta e USB, CD dhe portat e kartës së memories SD ofrojnë mundësi të shumta. Materiale në formatet MP3, WMA dhe FLAC funksionojnë. Me anë të lidhjes opsionale DAB mund të transmetohen madje edhe stacionet dixhitale të radios.

Dy sisteme navigimi për gjetjen e rrugës së duhur

Sistemi i radio-navigimit Colombus me hartat e integruara (Evropë), ofron midis shumë karakteristikash të Bolero-s , edhe një hard-disk 64 GB (12 GB për muzikë). Më shumë detajet do të gjeni tek konsulentët tuaj ŠKODA-s.

Bolero nuk është vetëm një kërcim spanjoll

Radio Bolero ju vë në dispozicion një ekran  6,5", me ngjyra, me prekje. Këtu funksionet Line-in-Audio, porta e USB, CD dhe portat e kartës së memories SD ofrojnë mundësi të shumta. Materiale në formatet MP3, WMA dhe FLAC funksionojnë. Me anë të lidhjes opsionale DAB mund të transmetohen madje edhe stacionet dixhitale të radios.

Dy sisteme navigimi për gjetjen e rrugës së duhur

Sistemi i radio-navigimit Colombus me hartat e integruara (Evropë), ofron midis shumë karakteristikash të Bolero-s , edhe një hard-disk 64 GB (12 GB për muzikë). Më shumë detajet do të gjeni tek konsulentët tuaj ŠKODA-s.

Siguria

Niveli më i lartë i sigurisë

Kemi kërkuar që tek ŠKODA Octavia të vendosen masa të reja sigurie si në standardet e sigurisë pasive edhe tek ato aktive. Kjo është arsyeja pse e kemi pajisur ndër të tjera me nëntë airbag-ë, Isofix në ndenjësen e pasagjerit të parë dhe një numër të madh të sistemeve më inovative të asistencës.

Airbag tek gjunjët

Airbag-u tek gjunjët e shoferit nën boshtin e timonit mbron këmbët e shoferit.

Mbrojtje e bashkudhëtarëve

Airbag-ët anësorë të përparmë dhe të pasmë mbrojnë në rast përplasjeje anësore shpinën dhe bustin e udhëtarëve.

Niveli më i lartë i sigurisë

Kemi kërkuar që tek ŠKODA Octavia të vendosen masa të reja sigurie si në standardet e sigurisë pasive edhe tek ato aktive. Kjo është arsyeja pse e kemi pajisur ndër të tjera me nëntë airbag-ë, Isofix në ndenjësen e pasagjerit të parë dhe një numër të madh të sistemeve më inovative të asistencës.

Airbag tek gjunjët

Airbag-u tek gjunjët e shoferit nën boshtin e timonit mbron këmbët e shoferit.

Mbrojtje e bashkudhëtarëve

Airbag-ët anësorë të përparmë dhe të pasmë mbrojnë në rast përplasjeje anësore shpinën dhe bustin e udhëtarëve.

ESP dhe ASR optimizojnë kontaktin me rrugën

Një sërë sistemesh elektronike sigurojnë një udhëtim të sigurt, si p.sh programi elektronik i stabilizimit (ESP) apo sistemi i kontrollit të tërheqjes (ASR). Ky siguron që rrotat të mos rrëshqasin gjatë përshpejtimit të mjetit. Sistemi ASR mund të çaktivizohet duke shtypur një buton në konsolën qendrore.

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Në sajë të llojeve të ndryshme të opsioneve instaluese (moti i keq, rrugë urbane, ndërurbane dhe opsioni autostradë), fenerët bi-ksenon përshtaten në mënyrë të përkryer duke mbajtur ndriçim në kushte optimale pavarësisht motit apo dritës. Dritat LED të ditës janë perceptuar si një rrymë ndriçimi e vazhdueshme.

ESP dhe ASR optimizojnë kontaktin me rrugën

Një sërë sistemesh elektronike sigurojnë një udhëtim të sigurt, si p.sh programi elektronik i stabilizimit (ESP) apo sistemi i kontrollit të tërheqjes (ASR). Ky siguron që rrotat të mos rrëshqasin gjatë përshpejtimit të mjetit. Sistemi ASR mund të çaktivizohet duke shtypur një buton në konsolën qendrore.

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Në sajë të llojeve të ndryshme të opsioneve instaluese (moti i keq, rrugë urbane, ndërurbane dhe opsioni autostradë), fenerët bi-ksenon përshtaten në mënyrë të përkryer duke mbajtur ndriçim në kushte optimale pavarësisht motit apo dritës. Dritat LED të ditës janë perceptuar si një rrymë ndriçimi e vazhdueshme.

I SIGURT në rrugë falë sistemeve ndihmëse Menjëherë më shumë mbrojtje gjatë ecjes me makinë.

Simply Clever

Mbështetësja e krahut në mes me mbajtëse gotash  

Falë dy mbajtëseve për pijet, edhe pasagjerët më të vegjël kanë në dispozicion një vend të përshtatshëm për vendosjen e pijeve.

Lidhje perfekte

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Vend praktik për syzet

Pjesa e brendshme e Octavia-s së re ka në dispozicion sipërfaqe dhe vende të ndryshme për vendosje sendesh me madhësi të ndryshme. Falë vendit të vendosjes së syzeve p.sh mbi pasqyrën e brendshme, ju keni mundësi t'i arrini lehtësisht syzet tuaja të diellit. 

E freskët dhe e shijshme

Xhepi magazinues në kroskot i ndriçuar dhe i ajrosur me sistemin Climatronic, siguron një ushqim të këndshëm dhe me temperaturë të përshtatshme për udhëtimin tuaj.

E fshehur në mënyrë të zgjuar

Poshtë ndenjëses së shoferit gjeni një mbajtëse për jelekun e sigurisë, i cili është lehtësisht i arritshëm në çdo moment.  

Ku të fsheh rrëmujën?

Në hapësirën e gjerë tek dera e parë, ju mund të gjeni një mbajtëse për vendosjen e një shisheje 1,5 litra. Një vend mbeturinash ju ndihmon për të mbajtur pastërtinë në makinë.

"Simply Clever" dhe i dobishëm

Që  të mos kërkoni gjatë në ditët e dimrit me ngricë, pastruesen e akullit e gjeni në kapakun e serbatorit të Octavia-s.

Bagazh më i madh

Bagazhi i gjerë i Octavia Scout ka një larmishmëri të madhe në hapësirë. I përshtatur me detaje të zgjuara si sipërfaqe të sheshta për transport, tapet i poshtëm i manovrueshëm, pika mbështetëse dhe elementë fiksues, atje mund të transportohen ngarkesa në mënyrë të qetë dhe të sigurt.

Mbështetësja e krahut në mes me mbajtëse gotash  

Falë dy mbajtëseve për pijet, edhe pasagjerët më të vegjël kanë në dispozicion një vend të përshtatshëm për vendosjen e pijeve.

Lidhje perfekte

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Vend praktik për syzet

Pjesa e brendshme e Octavia-s së re ka në dispozicion sipërfaqe dhe vende të ndryshme për vendosje sendesh me madhësi të ndryshme. Falë vendit të vendosjes së syzeve p.sh mbi pasqyrën e brendshme, ju keni mundësi t'i arrini lehtësisht syzet tuaja të diellit. 

E freskët dhe e shijshme

Xhepi magazinues në kroskot i ndriçuar dhe i ajrosur me sistemin Climatronic, siguron një ushqim të këndshëm dhe me temperaturë të përshtatshme për udhëtimin tuaj.

E fshehur në mënyrë të zgjuar

Poshtë ndenjëses së shoferit gjeni një mbajtëse për jelekun e sigurisë, i cili është lehtësisht i arritshëm në çdo moment.  

Ku të fsheh rrëmujën?

Në hapësirën e gjerë tek dera e parë, ju mund të gjeni një mbajtëse për vendosjen e një shisheje 1,5 litra. Një vend mbeturinash ju ndihmon për të mbajtur pastërtinë në makinë.

"Simply Clever" dhe i dobishëm

Që  të mos kërkoni gjatë në ditët e dimrit me ngricë, pastruesen e akullit e gjeni në kapakun e serbatorit të Octavia-s.

Bagazh më i madh

Bagazhi i gjerë i Octavia Scout ka një larmishmëri të madhe në hapësirë. I përshtatur me detaje të zgjuara si sipërfaqe të sheshta për transport, tapet i poshtëm i manovrueshëm, pika mbështetëse dhe elementë fiksues, atje mund të transportohen ngarkesa në mënyrë të qetë dhe të sigurt.