ŠKODA Octavia Scout
ŠKODA Octavia Scout
Perfekt për udhëtime në natyrë
ŠKODA Octavia Scout
ŠKODA Octavia Scout
Perfekt për udhëtime në natyrë

Octavia Scout e re - ekspresive, moderne dhe dinamike

Detajet praktike siç janë shinat mbi kabinë e bëjnë ŠKODA Octavia Scout një talent të vërtetë të sistemit me katër rrota aktive. Octavia Scout jo vetëm që mundëson hapësirë të mjaftueshme për bashkudhëtarët e tu dhe pajisjet Outdoor, por ofron edhe më shumë liri dhe hapësirë në bagazh.

Veçantitë

Ndjesi "Scout"

Logoja dekorative "Scout" shfaqet në ndenjësen, sistemin info-argëtim, timon dhe butonin e ndezjes.

Përkëdheleni veten

Pedale elegante në derdhje çeliku që theksojnë stilin sportiv të pjesës së brendshme dhe ofrojnë ndjesinë e rehatisë.

Plotësisht e pajisur

Parakolpi me veshje plastike si dhe mbulesa plastike në prag dhe rrota janë pjesë përbërëse e pamjes vizive të mrekullueshme Offroad të Octavia Scout dhe garantojnë mbrojtjen e automjetit edhe në rrugët më të vështira.

Ndjesi "Scout"

Logoja dekorative "Scout" shfaqet në ndenjësen, sistemin info-argëtim, timon dhe butonin e ndezjes.

Përkëdheleni veten

Pedale elegante në derdhje çeliku që theksojnë stilin sportiv të pjesës së brendshme dhe ofrojnë ndjesinë e rehatisë.

Plotësisht e pajisur

Parakolpi me veshje plastike si dhe mbulesa plastike në prag dhe rrota janë pjesë përbërëse e pamjes vizive të mrekullueshme Offroad të Octavia Scout dhe garantojnë mbrojtjen e automjetit edhe në rrugët më të vështira.

Pajisjet Outdoor mund t'i merrni me vete 

 

Pavarësisht nëse janë pajisje për ski, biçikleta apo pajisje sërfi: Me ndihmën e shinave mbi kabinë në kombinim me aksesorët ŠKODA Original, edhe pajisjet më të mëdha sportive mund të transportohen lehtësisht.

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Dritat Bi-Xenon në bashkëpunim me sistemin e adaptimit të dritave të përparme (AFS) sigurojnë bindshëm një finesë teknike: Ndriçimi dhe zona e ndriçuar bashkërendohen në mënyrë automatike. Dritat LED të ditës theksojnë pamjen e saj dinamike. 

Pajisjet Outdoor mund t'i merrni me vete 

 

Pavarësisht nëse janë pajisje për ski, biçikleta apo pajisje sërfi: Me ndihmën e shinave mbi kabinë në kombinim me aksesorët ŠKODA Original, edhe pajisjet më të mëdha sportive mund të transportohen lehtësisht.

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Dritat Bi-Xenon në bashkëpunim me sistemin e adaptimit të dritave të përparme (AFS) sigurojnë bindshëm një finesë teknike: Ndriçimi dhe zona e ndriçuar bashkërendohen në mënyrë automatike. Dritat LED të ditës theksojnë pamjen e saj dinamike. 

Merrni me vete çdo gjë dhe të gjithë ata që dëshironi

Nëse jeni duke planifikuar një shëtitje të gjatë në natyrë, pjesa e pasme e bagazhit, me palosjen e ndenjëses së pasme, ofron një vëllim prej 1.740 litra dhe mjaft hapësirë për bagazhin tuaj.

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia.

I lirë në terren

Disqet e aluminit NIVALIS 7,0J x 17" me rrota 225/50 R17 në argjend/antrazit.

Merrni me vete çdo gjë dhe të gjithë ata që dëshironi

Nëse jeni duke planifikuar një shëtitje të gjatë në natyrë, pjesa e pasme e bagazhit, me palosjen e ndenjëses së pasme, ofron një vëllim prej 1.740 litra dhe mjaft hapësirë për bagazhin tuaj.

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia.

I lirë në terren

Disqet e aluminit NIVALIS 7,0J x 17" me rrota 225/50 R17 në argjend/antrazit.

Pajisje standarde

Timoni multifunksional me lëkurë

Kombinimi perfekt i teknologjisë dhe dizajnit mishërohen në timonin opsional multifunksional prej lëkure, nëpërmjet të cilit mund të komandohen radioja dhe telefoni.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Shijoni ndjenjën e lirisë dhe të hapësirës më të madhe me tavanin panoramik. Tavani mund të ngrihet lart ose të zhvendoset poshtë. 

Mund të ketë më shumë cilësi në pritjen e telefonatave?

E integruar me konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave dhe një vend më të sigurt.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror si dhe një amplifikator kujdesen që ju të mund të shijoni tingujt e preferuar me cilësinë më të mirë. 

Timoni multifunksional me lëkurë

Kombinimi perfekt i teknologjisë dhe dizajnit mishërohen në timonin opsional multifunksional prej lëkure, nëpërmjet të cilit mund të komandohen radioja dhe telefoni.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Shijoni ndjenjën e lirisë dhe të hapësirës më të madhe me tavanin panoramik. Tavani mund të ngrihet lart ose të zhvendoset poshtë. 

Mund të ketë më shumë cilësi në pritjen e telefonatave?

E integruar me konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave dhe një vend më të sigurt.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror si dhe një amplifikator kujdesen që ju të mund të shijoni tingujt e preferuar me cilësinë më të mirë. 

Galeria