Niveli i opsioneve premium, Rehati & Luks
Niveli i opsioneve premium, Rehati & Luks
Të udhëtosh me një Laurin & Klement
Thjeshtë e mrekullueshme
Niveli i opsioneve premium, Rehati & Luks
Niveli i opsioneve premium, Rehati & Luks
Të udhëtosh me një Laurin & Klement
Thjeshtë e mrekullueshme

Përkëdheleni veten me Octavia L & K

Ekskluzivitet dhe Inovacion: Asnjë model tjetër nuk mund të përcjellë këto vlera kaq mirë sa Octavia Laurin & Klement. Dëshirat e klientëve tanë më të mirë ne i sjellim me cilësi më të lartë, materiale më të mira dhe teknologji inovative. Octavia e emëruar sipas themeluesve të ŠKODA, Václav Laurin dhe Václav Klement, në vijën e pajisjeve "Laurin & Klement" ka për të ofruar të gjitha këto si dhe shumë më tepër.

Veçantitë

Multimedia në makinë

Timoni me veshje lëkure, ku pasqyrohen karakteristika të dizajnit dhe teknikës, është i pajisur me shirita kromi si dhe funksione kontrolli të radios e telefonit.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror si dhe një amplifikator kujdesen që ju të mund të shijoni melodinë e preferuar me cilësinë më të mirë. 

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Në sajë të llojeve të ndryshme të opsioneve instaluese (moti i keq, rrugë urbane, ndërurbane dhe opsioni autostradë), fenerët bi-ksenon përshtaten në mënyrë të përkryer duke mbajtur ndriçim në kushte optimale pavarësisht motit apo dritës. Dritat LED të ditës janë perceptuar si një rrymë ndriçimi e vazhdueshme dhe e lehtë.

Multimedia në makinë

Timoni me veshje lëkure, ku pasqyrohen karakteristika të dizajnit dhe teknikës, është i pajisur me shirita kromi si dhe funksione kontrolli të radios e telefonit.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror si dhe një amplifikator kujdesen që ju të mund të shijoni melodinë e preferuar me cilësinë më të mirë. 

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Në sajë të llojeve të ndryshme të opsioneve instaluese (moti i keq, rrugë urbane, ndërurbane dhe opsioni autostradë), fenerët bi-ksenon përshtaten në mënyrë të përkryer duke mbajtur ndriçim në kushte optimale pavarësisht motit apo dritës. Dritat LED të ditës janë perceptuar si një rrymë ndriçimi e vazhdueshme dhe e lehtë.

Sisteme ndihmëse gjithmonë pranë jush

Një sërë sistemesh ndihmëse sigurojnë një udhëtim të sigurt si p.sh sistemi i rregullimit të distancës me sistem ndihmës radari përfshirë edhe sistemin ndihmës në raste emergjence, apo sistemin ndihmës të ndryshimit të korsisë. 

Prizë si në shtëpi

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Sistemi radio-navigacional Columbus

Një ekran i madh me ngjyra kujdeset për komoditetin më të lartë të kontrollit. Dy fole  karte memorie SD, si dhe një hard disk 64-GB ju ofrojnë mundësi të pakufizuara. Sistemi funksionon për formate të videove dhe imazheve dhe bën të mundur shfaqjen e fotografive.

Sisteme ndihmëse gjithmonë pranë jush

Një sërë sistemesh ndihmëse sigurojnë një udhëtim të sigurt si p.sh sistemi i rregullimit të distancës me sistem ndihmës radari përfshirë edhe sistemin ndihmës në raste emergjence, apo sistemin ndihmës të ndryshimit të korsisë. 

Prizë si në shtëpi

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Sistemi radio-navigacional Columbus

Një ekran i madh me ngjyra kujdeset për komoditetin më të lartë të kontrollit. Dy fole  karte memorie SD, si dhe një hard disk 64-GB ju ofrojnë mundësi të pakufizuara. Sistemi funksionon për formate të videove dhe imazheve dhe bën të mundur shfaqjen e fotografive.

Galeria