ŠKODA e re OCTAVIA COMBI
ŠKODA e re OCTAVIA COMBI
ŠKODA e re OCTAVIA COMBI
ŠKODA e re OCTAVIA COMBI

OCTAVIA Combi - Më dinamike, më e mirë, më e bukur.

Aktive, Ambicie, Stil, Laurin & Klement, RS dhe Scout. Të gjitha dëshirat bëhen realitet. Pesë motorë benzine dhe katër nafte, si dhe një shumëllojshmëri pajisjesh të ndryshme janë në dispozicionin tuaj.

Karakteristikat

Ndezje pa sforcim

Kutia automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e kutisë manuale dhe asaj automatike.

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Në formë të mirë

Linjat e pastra, skajet e mprehta dhe sipërfaqet e modeluara qartësisht i japin automjetit përmasa harmonike. Një ekuilibër i përsosur i tradicionales me modernen.

Ndezje pa sforcim

Kutia automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e kutisë manuale dhe asaj automatike.

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Në formë të mirë

Linjat e pastra, skajet e mprehta dhe sipërfaqet e modeluara qartësisht i japin automjetit përmasa harmonike. Një ekuilibër i përsosur i tradicionales me modernen.

Më shumë se një pajisje navigimi

Sistemi i radio-navigimit Columbus ofron një ekran të madh 8", me ngjyra me prekje dhe me funksionin e fshirjes dhe sensorë afërsie. Një lexues CD-je, dy porta për kartë memorie SD dhe një hard-disk 64 GB (12 GB për të dhëna muzikore) ju ofrojnë mundësi pothuajse të pakufizuara. Përveç formatit MP3 dhe WMA, sistemi lexon gjithashtu edhe formatet e fotove.

I mbrojtur mirë

Një sërë sistemesh sigurojnë një udhëtim të sigurt. Kështu p.sh. programi elektronik i stabilizimit (ESP) ose rregullatori i kontrollit të tërheqjes (ASR).

Prizë si në shtëpi

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Më shumë se një pajisje navigimi

Sistemi i radio-navigimit Columbus ofron një ekran të madh 8", me ngjyra me prekje dhe me funksionin e fshirjes dhe sensorë afërsie. Një lexues CD-je, dy porta për kartë memorie SD dhe një hard-disk 64 GB (12 GB për të dhëna muzikore) ju ofrojnë mundësi pothuajse të pakufizuara. Përveç formatit MP3 dhe WMA, sistemi lexon gjithashtu edhe formatet e fotove.

I mbrojtur mirë

Një sërë sistemesh sigurojnë një udhëtim të sigurt. Kështu p.sh. programi elektronik i stabilizimit (ESP) ose rregullatori i kontrollit të tërheqjes (ASR).

Prizë si në shtëpi

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Shijoni ndjenjën e lirisë dhe të hapësirës më të madhe me tavanin panoramik. Tavani mund të ngrihet lart ose të zhvendoset poshtë. 

Zini vend dhe jini gati

Ndenjësja elektrike e përshtatshme e shoferit ka një sistem rregullator në të cilën mund të vendosen në tre pozicione të ndryshme ndenjësja dhe pasqyrat e jashtme.

Çdo njeri është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

A lejohet pak më shumë rehati për telefonatat tuaja?

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave dhe ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj.

Hapu Susam

Dera e pasme elektrike e Combi hapet ose mbyllet automatikisht; një funksion që ka rezultuar mjaft i dobishëm në shi apo në dimër. Dera e pasme mund të kontrollohet nga katër pozicione të ndryshme. Pozicioni i sipërm i derës së pasme mund të rregullohen në mënyrë individuale sipas nevojës.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Shijoni ndjenjën e lirisë dhe të hapësirës më të madhe me tavanin panoramik. Tavani mund të ngrihet lart ose të zhvendoset poshtë. 

Zini vend dhe jini gati

Ndenjësja elektrike e përshtatshme e shoferit ka një sistem rregullator në të cilën mund të vendosen në tre pozicione të ndryshme ndenjësja dhe pasqyrat e jashtme.

Çdo njeri është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

A lejohet pak më shumë rehati për telefonatat tuaja?

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave dhe ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj.

Hapu Susam

Dera e pasme elektrike e Combi hapet ose mbyllet automatikisht; një funksion që ka rezultuar mjaft i dobishëm në shi apo në dimër. Dera e pasme mund të kontrollohet nga katër pozicione të ndryshme. Pozicioni i sipërm i derës së pasme mund të rregullohen në mënyrë individuale sipas nevojës.

Galerie