ŠKODA Octavia Combi RS
ŠKODA Octavia Combi RS
Kombinimi i pasionit, fuqisë dhe hapësirës
ŠKODA Octavia Combi RS
ŠKODA Octavia Combi RS
Kombinimi i pasionit, fuqisë dhe hapësirës

Octavia Combi RS - makinë sportive, e përshtatshme për familjen.

Mirë se vini në një automjet me dy shpirtra. ŠKODA Octavia RS e re plotëson dëshirat e një sportisti dhe kërkesat e një babai të përgjegjshëm në familje. Një shtypje e lehtë mbi pedalin e gazit është i mjaftueshëm dhe kthen makinën praktike e të bollshme familjare në një makinë sportive emocionuese.

Veçantitë

Sportiviteti shkruhet me germa të mëdha edhe në pjesën e pasme të Octavia Combi RS. Spoileri në hapjen e pasme plotësohet nga një difuzor me një marmitë shkarkimi të madhe të vendosur majtas dhe djathtas. Shiriti i reflektorit në formën e syve të maces e bën RS shumë të dukshme edhe për përdoruesit e rrugës mbrapa jush.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror, një bas dhe një amplifikator kujdesen për një ndjesi të veçantë tingulli për muzikën tuaj. 

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja  mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Të ndjehesh mirë

Timoni i veshur në lëkurë të perforuar "Supersport" është i dekoruar me shenjën RS. Dizajni i pazakontë është i kombinuar me teknologjinë më të fundit, si p.sh. sistemi i drejtimit elektro-mekanik me transmision fuqie të ndryshueshme. Prandaj stilin sportiv të ecjes nuk mund ta ndalë asgjë. Për tërheqje më të mirë në kthesa, ju vjen në ndihmë sistemi XDS.

Rregullatori automatik i distancës

Gjatë udhëtimeve në autostradë ju ndihmon sistemi i kontrollit rregullator të shpejtësisë (ACC). Përveç kontrollit rregullator të shpejtësisë, sistemi kujdeset edhe për ruajtjen e një distance të sigurt nga automjetet përpara. Për këtë qëllim, sistemi përdor një pajisje radari në parakolp. Sinjalizimet e këtij funksioni shfaqen në ekranin Maxi-DOT.

Sportiviteti shkruhet me germa të mëdha edhe në pjesën e pasme të Octavia Combi RS. Spoileri në hapjen e pasme plotësohet nga një difuzor me një marmitë shkarkimi të madhe të vendosur majtas dhe djathtas. Shiriti i reflektorit në formën e syve të maces e bën RS shumë të dukshme edhe për përdoruesit e rrugës mbrapa jush.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror, një bas dhe një amplifikator kujdesen për një ndjesi të veçantë tingulli për muzikën tuaj. 

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja  mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Të ndjehesh mirë

Timoni i veshur në lëkurë të perforuar "Supersport" është i dekoruar me shenjën RS. Dizajni i pazakontë është i kombinuar me teknologjinë më të fundit, si p.sh. sistemi i drejtimit elektro-mekanik me transmision fuqie të ndryshueshme. Prandaj stilin sportiv të ecjes nuk mund ta ndalë asgjë. Për tërheqje më të mirë në kthesa, ju vjen në ndihmë sistemi XDS.

Rregullatori automatik i distancës

Gjatë udhëtimeve në autostradë ju ndihmon sistemi i kontrollit rregullator të shpejtësisë (ACC). Përveç kontrollit rregullator të shpejtësisë, sistemi kujdeset edhe për ruajtjen e një distance të sigurt nga automjetet përpara. Për këtë qëllim, sistemi përdor një pajisje radari në parakolp. Sinjalizimet e këtij funksioni shfaqen në ekranin Maxi-DOT.

Pajisje të tjera

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia RS për ju.

Kutia  automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e kutisë manuale dhe asaj automatike.

Gjithkush është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Tavani panoramik prej xhami ju ofron më së miri ndjenjën Cabrio. Shinat mbi tavan në ngjyrim argjendi i japin makinës një pamje edhe më atraktive. 

Disqe alumini GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18.

Disqe alumini GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18 - Anthrazit/argjend.

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia RS për ju.

Kutia  automatike e shpejtësisë DSG kombinon avantazhet e kutisë manuale dhe asaj automatike.

Gjithkush është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Tavani panoramik prej xhami ju ofron më së miri ndjenjën Cabrio. Shinat mbi tavan në ngjyrim argjendi i japin makinës një pamje edhe më atraktive. 

Disqe alumini GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18.

Disqe alumini GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18 - Anthrazit/argjend.

Galeria