Pajisje

Luks sportiv.

Korniza e zezë e fenerëve Bi-Xenon është një tipar dallues i të gjitha modeleve Octavia RS. Dritat Bi-Xenon të bindin me sofistikimin teknik. Falë mënyrave të ndryshme të komandimit, ato përshtaten gjithmonë duke ofruar rrethana optimale. Fantastike janë edhe shiritat e dritave të ditës LED si dhe dritat specifike të mjegullës. 

Të ndjehesh mirë

Timoni i veshur në lëkurë të perforuar "Supersport" është i dekoruar me shenjën RS. Dizajni i pazakontë është i kombinuar me teknologjinë më të fundit, si p.sh. sistemi i drejtimit elektro-mekanik me transmision fuqie të ndryshueshme. Prandaj stilin sportiv të ecjes nuk mund ta ndalë asgjë. Për tërheqje më të mirë në kthesa, ju vjen në ndihmë sistemi XDS.

Rregullatori automatik i distancës

Gjatë udhëtimeve në autostradë ju ndihmon sistemi i kontrollit rregullator të shpejtësisë (ACC). Përveç kontrollit rregullator të shpejtësisë, sistemi kujdeset edhe për ruajtjen e një distance të sigurt nga automjetet përpara. Për këtë qëllim, sistemi përdor një pajisje radari në parakolp. Sinjalizimet e këtij funksioni shfaqen në ekranin Maxi-DOT.

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia RS për ju.

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Disqe alumini PICTORIS

7,5J x 18" me goma 225/40 R18.

Disqe alumin GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18.

Disqe alumini GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18 Bereifung - Anthrazit/Argjend.

Gjithkush është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror, një bas dhe një amplifikator kujdesen për një ndjesi të veçantë tingulli për materialet tuaja mediatike.

Bolero nuk është vetëm një kërcim spanjoll

Radio Bolero ju vë në dispozicion një ekran  6,5", me ngjyra, me prekje. Këtu funksionet Line-in-Audio, porta e USB, CD dhe portat e kartës së memories SD ofrojnë mundësi të shumta. Materiale në formatet MP3, WMA dhe FLAC funksionojnë. Me anë të lidhjes opsionale DAB mund të transmetohen madje edhe stacionet dixhitale të radios.

Sistemi i radio-navigimit Amundsen

Ky sistem navigimi me ekran të madh prej  6,5", me ngjyra, me prekje të shumëfishtë, me funksion fshirjeje dhe sensorë afërsie, përveç funksioneve të sistemit muzikor Bolero ka edhe një funksion navigimi 2D dhe 2,5D. Ai përmban gjithashtu edhe hartën e Europës. Për më shumë të dhëna, drejtohuni tek konsulenti juaj i ŠKODA-s.

Më shumë se thjesht një pajisje navigimi 

Sistemi i radio-navigimit Columbus ofron një ekran të madh 8", me ngjyra, me prekje dhe me funksionin e fshirjes dhe sensorë afërsie. Një lexues CD-je, dy porta për kartë memorie SD dhe një hard-disk 64 GB (12 GB për të dhëna muzikore) ju ofrojnë mundësi pothuajse të pakufizuara. Përveç formatit MP3 dhe WMA, sistemi lexon gjithashtu edhe formatet e fotove.

Mbajtëse telefoni dhe telefonata të rehatshme

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave me anë të fushës së induksionit dhe përveç kësaj ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj gjatë udhëtimit.

Sistemi i ajrit të kondicionuar në dy zona Climatronic 

Sistemi elektronik i ajrit të kondicionuar në dy zona  Climatronic dhe xham i përparmë me ngrohje ofrojnë në çdo kohë një klimë optimale të rehatshme dhe shikim të përsosur. Një risi në këtë rast është sensori i lagështirës, i cili redukton mjegullimin dhe rrit komoditetin e klimës.

Luks sportiv.

Korniza e zezë e fenerëve Bi-Xenon është një tipar dallues i të gjitha modeleve Octavia RS. Dritat Bi-Xenon të bindin me sofistikimin teknik. Falë mënyrave të ndryshme të komandimit, ato përshtaten gjithmonë duke ofruar rrethana optimale. Fantastike janë edhe shiritat e dritave të ditës LED si dhe dritat specifike të mjegullës. 

Të ndjehesh mirë

Timoni i veshur në lëkurë të perforuar "Supersport" është i dekoruar me shenjën RS. Dizajni i pazakontë është i kombinuar me teknologjinë më të fundit, si p.sh. sistemi i drejtimit elektro-mekanik me transmision fuqie të ndryshueshme. Prandaj stilin sportiv të ecjes nuk mund ta ndalë asgjë. Për tërheqje më të mirë në kthesa, ju vjen në ndihmë sistemi XDS.

Rregullatori automatik i distancës

Gjatë udhëtimeve në autostradë ju ndihmon sistemi i kontrollit rregullator të shpejtësisë (ACC). Përveç kontrollit rregullator të shpejtësisë, sistemi kujdeset edhe për ruajtjen e një distance të sigurt nga automjetet përpara. Për këtë qëllim, sistemi përdor një pajisje radari në parakolp. Sinjalizimet e këtij funksioni shfaqen në ekranin Maxi-DOT.

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia RS për ju.

Funksionon edhe pa çelës

Çelësi i automjetit në çantë apo në xhepin e pantallonave tuaja mjafton për të hapur, mbyllur ose për të ndezur automjetin.

Disqe alumini PICTORIS

7,5J x 18" me goma 225/40 R18.

Disqe alumin GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18.

Disqe alumini GEMINI

7,5J x 18" me goma 225/40 R18 Bereifung - Anthrazit/Argjend.

Gjithkush është i ndryshëm

Zgjedhja e profilit të ecjes lejon ndryshimin e karakteristikave të makinës në varësi të situatës së ecjes, kushteve të rrugës apo nevojave personale.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror, një bas dhe një amplifikator kujdesen për një ndjesi të veçantë tingulli për materialet tuaja mediatike.

Bolero nuk është vetëm një kërcim spanjoll

Radio Bolero ju vë në dispozicion një ekran  6,5", me ngjyra, me prekje. Këtu funksionet Line-in-Audio, porta e USB, CD dhe portat e kartës së memories SD ofrojnë mundësi të shumta. Materiale në formatet MP3, WMA dhe FLAC funksionojnë. Me anë të lidhjes opsionale DAB mund të transmetohen madje edhe stacionet dixhitale të radios.

Sistemi i radio-navigimit Amundsen

Ky sistem navigimi me ekran të madh prej  6,5", me ngjyra, me prekje të shumëfishtë, me funksion fshirjeje dhe sensorë afërsie, përveç funksioneve të sistemit muzikor Bolero ka edhe një funksion navigimi 2D dhe 2,5D. Ai përmban gjithashtu edhe hartën e Europës. Për më shumë të dhëna, drejtohuni tek konsulenti juaj i ŠKODA-s.

Më shumë se thjesht një pajisje navigimi 

Sistemi i radio-navigimit Columbus ofron një ekran të madh 8", me ngjyra, me prekje dhe me funksionin e fshirjes dhe sensorë afërsie. Një lexues CD-je, dy porta për kartë memorie SD dhe një hard-disk 64 GB (12 GB për të dhëna muzikore) ju ofrojnë mundësi pothuajse të pakufizuara. Përveç formatit MP3 dhe WMA, sistemi lexon gjithashtu edhe formatet e fotove.

Mbajtëse telefoni dhe telefonata të rehatshme

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave me anë të fushës së induksionit dhe përveç kësaj ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj gjatë udhëtimit.

Sistemi i ajrit të kondicionuar në dy zona Climatronic 

Sistemi elektronik i ajrit të kondicionuar në dy zona  Climatronic dhe xham i përparmë me ngrohje ofrojnë në çdo kohë një klimë optimale të rehatshme dhe shikim të përsosur. Një risi në këtë rast është sensori i lagështirës, i cili redukton mjegullimin dhe rrit komoditetin e klimës.