Ekskluziviteti Laurin & Klement
Ekskluziviteti Laurin & Klement
Kombinim perfekt
Hapësirë dhe nivel premium opsionesh
Ekskluziviteti Laurin & Klement
Ekskluziviteti Laurin & Klement
Kombinim perfekt
Hapësirë dhe nivel premium opsionesh

Octavia Combi L&K ju llaston çdo ditë

Octavia Combi Laurin & Klement është e bollshme dhe praktike në pjesën e brendshme dhe elegante e serioze në pjesën e jashtme. Dëshirat e klientëve tanë më të mirë ne i sjellim me cilësi më të lartë, materiale më të mira dhe teknologji inovative. Një sërë funksionesh, pjesë e pajisjeve standarde si p.sh. Bi-Xenon, ndenjëse me memorie, sistemi navigacional Columbus, disqe alumini 18" TURBINE ose sistemi muzikor Canton mundësojnë një ofertë gjithëpërfshirëse. 

Veçantitë

Multimedia në makinë

Karakteristika të dizajnit dhe teknikës në timonin me veshje lëkure, të pajisur me shirita kromi, si dhe funksione kontrolli të radios dhe telefonit.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror si dhe një amplifikator kujdesen që ju të mund të shijoni tingujt e preferuar me cilësinë më të mirë. 

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Në sajë të llojeve të ndryshme të opsioneve instaluese (moti i keq, rrugë urbane, ndërurbane dhe opsioni autostradë), fenerët bi-ksenon përshtaten në mënyrë të përkryer duke mbajtur ndriçim në kushte optimale pavarësisht motit apo dritës. Dritat LED të ditës janë perceptuar si një rrymë ndriçimi e vazhdueshme dhe e lehtë.

Multimedia në makinë

Karakteristika të dizajnit dhe teknikës në timonin me veshje lëkure, të pajisur me shirita kromi, si dhe funksione kontrolli të radios dhe telefonit.

Për tinguj më të mirë

Tetë altoparlantë, një altoparlant qendror si dhe një amplifikator kujdesen që ju të mund të shijoni tingujt e preferuar me cilësinë më të mirë. 

Bi-Xenon për një pamje më të qartë

Në sajë të llojeve të ndryshme të opsioneve instaluese (moti i keq, rrugë urbane, ndërurbane dhe opsioni autostradë), fenerët bi-ksenon përshtaten në mënyrë të përkryer duke mbajtur ndriçim në kushte optimale pavarësisht motit apo dritës. Dritat LED të ditës janë perceptuar si një rrymë ndriçimi e vazhdueshme dhe e lehtë.

Sisteme ndihmëse gjithmonë pranë jush

Një sërë sistemesh ndihmëse sigurojnë një udhëtim të sigurt si p.sh sistemi i rregullimit të distancës me sistem ndihmës radari përfshirë edhe sistemin ndihmës në raste emergjence, apo sistemin ndihmës të ndryshimit të korsisë.

Prizë si në shtëpi

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Sistemi radio-navigacional Columbus

Një ekran i madh me ngjyra kujdeset për komoditetin më të lartë të kontrollit. Dy fole  karte memorie SD, si dhe një hard disk 64-GB ju ofrojnë mundësi të pakufizuara. Sistemi funksionon për formate të videove dhe imazheve dhe bën të mundur shfaqjen e fotografive.

Sisteme ndihmëse gjithmonë pranë jush

Një sërë sistemesh ndihmëse sigurojnë një udhëtim të sigurt si p.sh sistemi i rregullimit të distancës me sistem ndihmës radari përfshirë edhe sistemin ndihmës në raste emergjence, apo sistemin ndihmës të ndryshimit të korsisë.

Prizë si në shtëpi

Priza 230 volt furnizon me rrymë elektrike tabletin, celularin apo lexuesin tuaj të DVD-ve.

Sistemi radio-navigacional Columbus

Një ekran i madh me ngjyra kujdeset për komoditetin më të lartë të kontrollit. Dy fole  karte memorie SD, si dhe një hard disk 64-GB ju ofrojnë mundësi të pakufizuara. Sistemi funksionon për formate të videove dhe imazheve dhe bën të mundur shfaqjen e fotografive.

Pajisje standarde

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia.

Shijoni perëndimin në mënyrën e duhur

Duke nisur nga kolonat B, xhamat janë të errët me qëllim që të kemi mbrojtje maksimale nga rrezet e drejtpërdrejta të diellit. 

Rregullatori automatik i distancës

Gjatë udhëtimeve në autostradë ju ndihmon sistemi rregullator i kontrollit të shpejtësisë (ACC). Përveç kontrollit rregullator të shpejtësisë, sistemi kujdeset edhe për ruajtjen e një distance të sigurt nga automjetet përpara. Për këtë qëllim, sistemi përdor një pajisje radari në parakolp. Sinjalizimet e këtij funksioni shfaqen në ekranin Maxi-DOT.

Mbajtëse telefoni dhe telefonata të rehatshme

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave me anë të fushës së induksionit dhe, përveç kësaj, ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj gjatë udhëtimit.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Tavani panoramik prej xhami ju ofron më së miri ndjenjën Cabrio. Shinat mbi tavan në ngjyrim argjendi i japin makinës një pamje edhe më atraktive. 

Pilot parkimi për një parkim më të rehatshëm

Ju duhet të shtypni vetëm gazin dhe frenat. Drejtimin e mjetit e merr përsipër Octavia.

Shijoni perëndimin në mënyrën e duhur

Duke nisur nga kolonat B, xhamat janë të errët me qëllim që të kemi mbrojtje maksimale nga rrezet e drejtpërdrejta të diellit. 

Rregullatori automatik i distancës

Gjatë udhëtimeve në autostradë ju ndihmon sistemi rregullator i kontrollit të shpejtësisë (ACC). Përveç kontrollit rregullator të shpejtësisë, sistemi kujdeset edhe për ruajtjen e një distance të sigurt nga automjetet përpara. Për këtë qëllim, sistemi përdor një pajisje radari në parakolp. Sinjalizimet e këtij funksioni shfaqen në ekranin Maxi-DOT.

Mbajtëse telefoni dhe telefonata të rehatshme

E integruar në konsolën qendrore, mbajtësja e telefonit lejon pritje më të mirë të telefonatave me anë të fushës së induksionit dhe, përveç kësaj, ofron një vend më të sigurt për celularin tuaj gjatë udhëtimit.

Ndjenjë Cabrio e pastër

Tavani panoramik prej xhami ju ofron më së miri ndjenjën Cabrio. Shinat mbi tavan në ngjyrim argjendi i japin makinës një pamje edhe më atraktive.