ŠKODA e re OCTAVIA
ŠKODA e re OCTAVIA
ŠKODA e re OCTAVIA
ŠKODA e re OCTAVIA

ŠKODA Octavia

Magjepsje. Ditë pas dite

Mënyra më e mirë për t'ju bërë përshtypje dhe për të paraqitur modelin më të suksesshëm ŠKODA të të gjitha kohërave më inovativ, më të menduar dhe më perfekt.

ŠKODA Octavia Combi

Më dinamike, më e mirë, më e bukur

Hapësirë e brendshme e bollshme, e kombinuar me teknologji të padukshme dhe sisteme ndihmëse. Një makinë që ju mrekullon çdo ditë dhe në çdo udhëtim.

ŠKODA Octavia RS

Pasioni takon fuqinë dhe hapësirën

Mirë se vini në një automjet me dy shpirtra. ŠKODA Octavia RS e re plotëson dëshirat e një sportisti ashtu si dhe kërkesat e një familjari.

ŠKODA Octavia Combi RS

Makinë sportive dhe familjare

Mjafton një shtypje e lehtë mbi pedalin e gazit dhe automjeti praktik dhe familjar kthehet në një makinë sportive emocionuese.

ŠKODA Octavia Laurin & Klement

Dy emra që premtojnë rehati maksimale

Ne i bashkojmë përsëri nevojat e klientëve tanë më të mirë, por me cilësi më të lartë, materiale më të mira dhe teknologji inovative. Për këtë janë dy themeluesit e ŠKODA Laurin & Klement.

Octavia Combi Laurin & Klement

Rehati në çdo kilometer

Octavia Combi L&K siguron një ofertë  gjithëpërfshirëse. Ajo është e gjerë dhe ofron luks në shëtitjet tuaja. Janë përdorur materialet më të mira dhe zgjidhje inovative. Në destinacion do të arrini të qetë dhe me humor.